Bulfleet Weekly.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Butterfly
Редник (Private)
Мнения: 11
Регистриран: вт яну 26, 2010 7:42 am
Контакти:

Re: Bulfleet Weekly.

Мнение от Butterfly » чет ное 29, 2012 8:49 pm

slavi написа:стига близа гъ*ове бре кристиАне
:a055:

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Мнения: 6281
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Re: Bulfleet Weekly.

Мнение от RoYaL » пет ное 30, 2012 5:25 pm

Butterfly написа:Re: Bulfleet Weekly 20.11.2012
by RoYaL » Tue Nov 20, 2012 3:42 pm
Ако някой се счита обиден от написаното или обект на медиен субиктивизъм го призовавам да напише статия от собствената си призма и гарантирам от мое име, че тя ще бъде поместена във вестника по един или друг начин.
Написани материали няма да се трият по желание на субектите.

Да ама не. Поредния брой на вестника е изтрит, правата на отделни хора са махнати, виждаме и по чие нареждане. Или XS Software е с нови собственици? Обърнахте го на пародия, част от Субектите еднолично да решават кой да има права и кой не. Омръзна ни да ни обясняват как БФ го имало благодарение на безплатното им администриране на играта. Като са толкова добри администратори, да станат платени админи на някоя друга игра, а тук да дадат път на тия, които наистина милеят за играта и не са се самозабравили. Заради Част от екипа – губи БФ.
И не на последно място, никой няма право /най – малко пък бивш администратор и сега оцветен като важна клечка/ да обижда играещите в чата на Вселена 2 като „простаци”. Аз като част от „простаците” давам на XS Software някакви пари, когато се излъжа да играя. Не съм против всички администратори, а срещу част от тях, които налагат собствени правила и не се съобразяват с мнението на играчите.
За съжаление това ще бъде прочетено само от екипа на играта, а не и от хората, които би трябвало да вземат някакви мерки за да се променят нещата. Очаквам поста ми да бъде изтрит, а може и да ми спрете достъпа до форума. :a016:
Има резон в доста от написаното.

Само искам да кажа, че въпреки много от нещата в Булфлийт да не са по точно определена схема, или поне не по такава, каквато в другите игри - имам предвид като работен поток и като проектозвено в компанията, то няма игра на компанията, дори Булфлийт не е изключение, в която решенията това кой да получи или да му бъдат отнети администраторски, модераторски или newspaper права, да идват от Собственика на компанията. Подобни неща са на локално ниво и зависят от мениджъра на проекта. В случая, както може да се забележи по йерархичната структура на форума (Root admin -> Universe admin) подобни решения се взимат от freeico.

Потребителски аватар
Butterfly
Редник (Private)
Мнения: 11
Регистриран: вт яну 26, 2010 7:42 am
Контакти:

Re: Bulfleet Weekly.

Мнение от Butterfly » пет ное 30, 2012 5:52 pm

Само да кажа, че го знам, имена умишлено не посочих. Споменах за контрол от по - високо ниво, но явно в БФ няма такъв и резултатът е налице - все по - малко активно играещи, а не просто присъстващи. На повечето им писна, те си знаят от какво. От приказки няма полза, видя се, че ги достраша да си кажат мнението, за да не си развалят отношенията с администрацията, която не гледа на нас като клиенти /все пак сме такива защото плащаме/. Жалкото е, че БФ е класика, но при липса на промяна ще изчезне.
Приятна вечер на всички.

Потребителски аватар
kristian123
Редник (Private)
Мнения: 59
Регистриран: нед фев 26, 2012 7:11 am

Re: Bulfleet Weekly.

Мнение от kristian123 » нед дек 02, 2012 4:54 pm

slavi написа:стига близа гъ*ове бре кристиАне
:p018: :p018: :p018: :p018: ти ме уби
Уважавай силните в моментите им на слабост, когато те се надигнат, ще бъдат дори по-силни.

Отговори

Върни се в “Off Topic”