Малко предложение за миопите

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
simossimoss
Редник (Private)
Мнения: 3
Регистриран: пон юли 18, 2011 4:32 pm

Малко предложение за миопите

Мнение от simossimoss » нед авг 26, 2012 4:39 pm

Не мога да разбера защо на ноксите звездите са им по евтини, на тертетите им е по - евтин изследователския , а на миопите 10%+ енергия не ги дава от сателити... После що нямало миоп на 1во.

Та предложението ми е или тези сателити да дават бонуса или 15% по - евтини проучвания да вклучва и гравитационни сили.

Така другото ми предложение е да се направят по - бързи Звездните изтребители , защото уж е по-добър от нормалния , но скороста му е същата , не стига че е и по скъп, но за сметка на това да му се увеличи разхода , реално погледнато е с по голямо карго (ако го направите и по - бърз), разхода на обикновения е 75 а на звездния е 50.
Другото което е , разликата в структурата е 1К между нормалния и звездния а иска 3 нива повече на корабни брони. Иска +1 ниво импулсни системи ( но всъщност скоростите са им равни :a070: )

Това е от мен за сега. Според мен тези промени ще променят расата за добро. :)

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Мнения: 6278
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Re: Малко предложение за миопите

Мнение от RoYaL » нед авг 26, 2012 6:01 pm

С промените, в които има дефлектор шилд на съюзните планети, такъв на планетите в трета галактика и още куп промени, които пречат на бутането на планети съм абсолютно ЗА миопът да получава +15% енергия от сателити. Разбира се това ще повлияе и в развитието (сателити, вместо панели), но мисля че все още няма да е достоен конкурент на търговията :)

Не съм съгласен обаче да се пипат характеристике повече на звездния изтребител. Да, иска повече нива скорости, да речем, но и бойният иска свръхскорост, а е по-бавен от кръстосвача, който иска само импулсни :)

simossimoss
Редник (Private)
Мнения: 3
Регистриран: пон юли 18, 2011 4:32 pm

Re: Малко предложение за миопите

Мнение от simossimoss » нед авг 26, 2012 6:14 pm

За скоростите пак ще споря , значи бойния кораб има по голяма структура и сила, затова е по бавен ( по логически път) въпреки че е със свръхскоростни двигатели, докато Полевия и Звездния изстребител са предназначени за пиратска атака , казано е че Звездния е по-силен пиратски кораб. Поне го направете по силен кораб , не става за бой , само за крадене , а при това си има вече полевия който може от всички раси да се строй , това за мен е още един минус да им е специален кораб който има умението на нормален ( сега ще кажете че умението на нормалните кораби са да се бият естествено :a041: , но погледнете спийдара с тая скорост и лазерките можеш да си циклиш с тях цял рунд , мегатоните също така , може да са бавни но са силни глигани трудни за трепане :p020: ). А другото което вече споменах за структурата ( по логически път ) имат еднаква структура но искат различно ниво брони :a038: . Плазмите също така ги отслабват , защото са доста скъпички и изискват проучвания доста.

Весело пиратстване :a034:

Отговори

Върни се в “Предложения”