Предложение за 5-та раса и още нещо...

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
ENERGYSS
Редник (Private)
Мнения: 3
Регистриран: нед дек 02, 2007 3:56 pm
Контакти:

Предложение за 5-та раса и още нещо...

Мнение от ENERGYSS » ср май 11, 2011 4:24 pm

Добър вечер снощи докато си седях и разглеждах галактиките за потенциални жертви и калкулирах различни битки повечето от защитниците бяха на стабилна защита и тогава ми хрумна идея за нов кораб и също така ми хрумна идея и за нова раса и нов вид атака която мисля че на повечето играчи които са на флот би им харесала за разлика от тези които са на защита. :P

Отностно расата:
Забелязах че от 4-те раси има 3 раси които са военно-ориентирани и само една раса която е икономически-ориентирана. При което Тертетите имат бонус по евтина защита което при повечето случаи остава на играчите които са Тертет да правят главно защита и евентуално малко флот. Та моето предложение е за нова икономически-ориентирана раса която да има следните примерни бонуси:
- 10% повече доход от всички ресурси
- 10% по-евтин строеж на сградите
- +1-5% повече енергия от Соларни сателити

Уникален кораб: (няколко предложения)

Понеже може за защита да строим голям и малък щит защо да не може да се използва и за защита на кораби когато атакуват като кораб щит или нещо подобно. Ако някой има идеи за името ще е много добре :a041: . Примерно този кораб щит да изисква определено ниво на щитове естествено както малкия и големия щит но също да изисква и определени скорости понеже ще си е кораб и да се движи по-бавно долу горе като рециклатора. Така ще може да се даде малко повече издръжливост на корабите особенно когато са изпратени на някой който е на защита със стотици щитове, плазмени оръдия и още куп други защитни установки.

И другото ми предложение е свързано с нов вид полет. Примерно на много играчи им се е случвало при изчисляване на битка с някой играч да има равенство и да трябва да направят още няколко корабчета за да могат до победят в битката. Та полета може да се нарече "Обсада" при което ако флота е изпратена на този вид полет и когато пристигнат ще се пресметне даден шанс за успех при положение че има малко по голям флот от другия играч и ако полета е успешен тогава планетата ще бъде обсадена и няма да може да трупа ресурс нито да строи кораби или защита и примерно тази обсада да трае от 10 до 12 часа при което флотата на атакуващия е на кординатите на обсадената планета и може да си донесе още флота като подкрепление и щом атакуващия събере достатъчно флота за да победи защитника то обсадата преминава в атака без време до достигане на целта понеже флота е на кординатите на планетата но и защитника ще има право и той да прати флот от някоя от колонийте си към обсадената планета и ако той събере повече флот от атакуващия то веднага ще се проведе нормална битка в която атакуващия ще е загубил. Още не сам мислил много за този вид полет понеже снощи ми хрумна а и незнам дали админите ще я харесат :a013:

Това са предложенията ми ако на някой му харесат може и да даде идеи за доизпипване на идеите. БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВНИМАНИЕ :k018: :a049:

Отговори

Върни се в “Предложения”