Звезден Флаг!

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
Потребителски аватар
gerodzwero
Лейтенант (Lieutenant)
Мнения: 324
Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:21 am
Контакти:

Звезден Флаг!

Мнение от gerodzwero » чет апр 21, 2011 2:22 pm

Звездни флагове! Всяка планета на играч, който е член на съюз, притежава звезден флаг. Флагът има ранг - ниво, което се покачва на всеки час, ако планетата не е атакувана. При атака, в която няма спечелени бойни точки, флагът остава на планетата, но рангът му пада. Когато падне под 1, той изчезва. Флаг се печели с атака само при наличие на бойни точки, спечелени при битката на съответната планета.

Изображение - ниво 1

Изображение - ниво 2

Изображение - ниво 3

Изображение - ниво 4

Изображение - ниво 5

Изображение - ниво 6

Изображение - ниво 7

Изображение - ниво 8

Изображение - ниво 9

Изображение - ниво 10

При съхранен собствен звезден флаг с максимален ранг, се генерира нов флаг на 1-во ниво по време на нощния рефреш. Максимално време, което собствен флаг престоява на собствена планета е 48 часа. При атака без бойни точки се сваля едно ниво от флага с по - висок ранг, а при наличие на бойни точки се взима флага с по - нисък ранг!
Минималното време, което един отнет флаг остава на планетата на нападателя е 1 час, максималното е 48 часа. Няма ограничение колко флага може да събере един човек на планетата си.
Всеки съюз събира точки от всеки флаг на всяка своя планета. Точките се начисляват при всеки рефреш на ресурсите, т.е. на всеки 2-3 минути. По време на калкулиране на съюзните точки през нощта, точките от флагове се прибавят към съюзните точки. Колкото по-активен е един съюз, толкова повече точки ще печели от флагове.
Колко флагове на кои планети има - може да види всеки през менюто си статус. Всички с ранг Генерал могат през съюзния статус да виждат флаговете по планетите на съюзниците си.
Няма полет, с който да се транспортира флаг. Флаг единствено може да се отнеме с битка, като нападател. Няма сейв на флаг. Човек ако се самоатакува, не може да си премести флаг между планетите. Същото важи и за битка в съюза. Флагът се появява на планетата на победителя в момента на битката.

Заключена

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”