Евент, Бойна вселена, рунд 44

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Мнения: 439
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Местоположение: Котел
Контакти:

Евент, Бойна вселена, рунд 44

Мнение от VaN__ » чет мар 19, 2020 9:02 pm

Уважаеми играчи,
от 21 ч на 20.03.2020 г. ще стартира евент. Ще продължи точно 48 часа - до 21ч на 22.03.2020г., след което, вселената ще бъде върната към нормален игрови режим и всички административни промени, които са направени за евента ще бъдат върнати в състояние по подразбиране.
Условия:
Във вселената са пръснати 22 акаунта, които не са обзървъри, и 8 акаунта, които са обзървъри. Точките и флотите им са изчислени като за бойни акаунти. Административно ще им бъдат добавени съюзни проучвания, следователно, дори да не са в съюз, техните проучвания ще отговарят като за съюзни. Ще имат титани и нива на тези титани. Няма ад имат никакви мини, но ще са със складове, които ще бъдат пълни с ресурс (както се казва - до горе). Тези акаунти са разделени на няколко нива според точките, както следва:

I. Акаунти извън 5та галактика:
-5 на 75к точки, със складове ниво 15;
-5 на 200к точки, със складове ниво 16;
-4 на 500к точки, със складове ниво 17;
-3 на 1 м точки, със складове ниво 20;
-2 на 1,5м точки, със складове ниво 21;
-1 на 3м точки, със складове ниво 22;
-1 на 5м точки, със складове ниво 23;
-1 на 7,5м точки, със складове ниво 25.

II. Акаунт в 5та галактика:

-2 на 3 милиона точки - складове на 23
-2 на 5 милиона точки - складове на 24;
-2 на 8 милиона точки - складове на 25;
-1 на 10 милиона точки - складове на 25;
-1 на 15 милиона точки - складове на 25.


Задължителни ограничения:
1. От акаунтите, които са провели битки, се премахват бойните точки, спечелени от битката. Оставят се само точките, които са начислени на съюза, както и точките класация;
2. Полет се извършва от разстояние не по-малко от 50 системи. Ако има битка, в която флотът е излетял от планета на по-малко от 50 системи, то битката се анулира, а играчът, който е направил тази битка ще бъде наказан за срок от 168 часа с намалени добиви и проучвания.
2.1. Под полет се разбира полети от тип атака, пиратски, рециклиране. Шпионажите не влизат в това число.
2.2. Акаунтите няма да бъдат белязани като административни или по някакъв начин да се укаже, че те са участници в евента, с изкючение на това, че ще имат нива на рециклаторите. Затова, ако не сте сигурни дали акаунтът, по който летите не е от този тип, по-добре не рискувайте да местите на разстояние по-малко от 50 системи. Оправдания няма да бъдат приемани.
3. Няма ограничение от брой атаки по даден акаунт. Това означава, че дори ударен, вие може да продължите да си го крадете, докато ресурсите му бъдат занулени.
4. Точно 48 часа след началото на евента, флотът и ресурсите на тези акаунти ще бъдат премахнати. Точките им ще бъдат върнати на 0.
5. Евентът е еднократен. Екипът на играта не се задължава да го прави отново или да прави други подобни евенти за в бъдеще. Следователно не се задължава и да го разписва в правилата, за да бъде заложен за задължително изпълнение.
6. Евентът може да бъде прекратен по-рано само при съгласието на двама и повече администратори, като обстоятелствата ще бъдат доставени на публично достояние.
7. Всеки опит за измама ще се наказва веднага след разкриването му, като наказанието ще бъде по-строго от определените с правилата, затова нека всеки играе честно.

Награди:
1. Първият играч, който пусне в общия чат доклад от битката си (собствена, не на някой друг), в която унищожава целия флот на евент акаунт (т.е. флотът трябва да бъде унищожен на 100% в една битка, като преди това не е летяно по този евент-акаунт), получава 100 нанокредита;
2. Вторият изпълнил същите условия получава 50 нанокредита, като ако е същият, който е изпълнил условията по т.1, то наградата му се удвоява (т.е. получава 100, които е спечелил от т.1 + 50 нанокредита от т.2 = 150 нано кредита, които се удвояват);
3. За третия, наградата ще бъде 30 нанокредита (като ако е изпълнил условията по т.1, наградата ще се утрои, ако е условията по т.2, ще се удвои, а ако е изпълнил условията по т.1, 2 и 3, ще получи допълнително 100 нанокредита).
4. Последният, който е бил евент акаунт, има спечелени бойни точки (без значение колко) и докладът бъде изпратен на лично съобщение на административен акаунт InSO до 1 час след края на евента, ще получи награда от 3 месеца безплатно генералство.

Забележки:
1. Този евент се обявява максимум 24 часа и минимум 12 часа преди началото му, за да може всички да имат равни права.
2. Всички нередности по евента трябва да се докладват на лично съобщение в играта на акаунт InSO и на Обратна връзка, като всички други доклади по играта, които не са свързани с евента, се докладват на играч Born. При нарушаване на този ред, в рамките на тези 48 часа, в които протича евента, съобщенията няма да се разглеждат.
3. При съмнения за нечестна игра, акаунтите се наказват НЕЗАБАВНО, като ще важи правилото - виновен до доказване на противното. Това ще важи само и единствено за времето за протичане на евента.След това вселената влиза в нормален игрови режим.
4. Екипът на играта си запазва правото да отмени евента до 1 час преди неговото начало.
5. Всеки има право на глас. Ако някой от вас не е съгласен с екипа на играта и иска да изрази становище, то може да го направи до 2 часа преди евента на лично съобщение в играта на акаунт InSO и на Обратна връзка. Ние ще разгледаме детайлно всяко съобщение от вас и ще ви върнем отговор.
Тези акаунти не са ботове!

Заключена

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”