Bulfleet Weekly 27.02.2011

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 283
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Местоположение: Србе
Контакти:

Bulfleet Weekly 27.02.2011

Мнение от MaKaVeL1 » пон фев 21, 2011 2:05 pm

Изображение

Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 283
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Местоположение: Србе
Контакти:

Re: Bulfleet Weekly 27.02.2011

Мнение от MaKaVeL1 » пон фев 21, 2011 2:05 pm

Вселена ХардкорЩе напишеш ли 3 идейни новости за развитието на играта?
Incognito

1. Да се разреши сийтинга.
2. Да има адекватни админи, които си вършат работата.
3. Да се премахне ограничението за 5 мода на 30 дни.


3JIe

1. Намаляване броя на галактиките за да е по - населено с хора и образуването на изкуствени и-та (въпреки че не ми допада идеята, защото това ще означава, че играта отива все по на зле, но въпреки това е необходимо, защото за тези които играт над 150 -200к остава топ 10-20 играчите да се крадът, а ако от тях 8-18 са постоянно на макса 20 часа остават мините и едно монотонно събиране на ресурс).
2. Да се намали границата от 300к да кажем на 100к, защото и без това няма играчи или пък да се направи над 100к всеки да може да бъде атакуван от всеки и да отпадне коефициента х2, така ще е малко трудно но ще е по -интересно за игра
3. Да се промени всичко, което се купува с нанокредити, защото хората дават сумати пари, които не им се връщат точно както трябва чрез играта (като примеш ще дам излседователските. Там шанса да се провали полета е доста по голям отколкото да успее, протекциите да се увеличават спрямо наноркедитите като часове, да кажем 1вата безлпатна да е 12 часа, 2рата да е 24 часа, 3тата да е 48 часа за да има защо да даваш накрая 200 нанки, пък протекцията да е пак същата няма смисъл. Да се оправи мотивирането, ако е възможно да се мотивират и рециклажите не само полетите, защото щом можеш да мотивираш полет би трябвало да можеш и рециклаж.) Като цяло тва 3тото, не съм го измислил както трябва но е това в общи линий.


CMAXHAT

Не, този път ще се въздрържа от каквито и да било предложения. Доста предложения съм давал, но никаква реакция от страна на администрацията не е имало. Пък и самите правила като цяло имат нужда от промяна, защото всеки си ги тълкува както иска. Играя по сегашните правила и ги спазвам на 100%, но не виждам как ще се привлекат нови играчи ако не се промени драстично гейм плея и правилата за рунда.


KaMeHoB

Първата ми идея аз съм я писал и на админите. Е както във всяка игра напоследък която правят е да има помощник в началото на играта и е добре да направят и тук, за да показва как се играе на начинаещите как да се развиват, а на нас старите играчи като се изпълни някоя мисия да се дава награда като ресурс, кораби или нанки. Нещо като Немиксия ще е по - добре за начинаещите играчи. Второто е да има реклама на играта. Има ли реклама ще има много нови хора, нека бъде малко рекламирана. За трето не се сещам сега и не ми се мисли но има хубави идеи като във втора, а и примерно да се измисли нова раса. Има много неща които може да се предложат, но трябва време да се мисли и разговори да се обислят дали може или неможе.


**

Лудница vs КаМеНоВ

Otkachen

Играча КаМеНоB летеше с транси за дребни кражби, което е изнервящо и за това ми се наби в очите. След това разбрах, че не е летял само по мен, а и по други от съюза и решението беше бързо и лесно. Станах сутринта - видях че bezumen вече лети по негова планета и аз засилих моите по него. В цялото това бързане 1 звезда я стацнах на грешна планета, но не ми се чакаше още 15 минути и метнах другите. 40 минути по-късно резултата е следния:

Битка

Веднага след като кацнаха ги махнах от там и делнах колонията и засилих колонизатор към друга негова планета. Той влезе, но така или иначе бях направил колония, а и флотата замъкнах там и реших да му пусна атака. Тя не беше толкова успешна за съжаление.

Битка 2

Izverg

Битка

Битка 2

Битка 3

bezumen

С Робарите сме във война, а и Каменов много летеше за флагове и кражби и решихме в съюза да му обърнем малко по - специално внимание. Колонизирах до планетата, на която за последно му беше флотата и сутринта му я свалих.

Битка

През това време Откачения и Изверга му летяха по други 2 планети и едната падна, на другата му съборихме сгради, а аз колонизирах до 4-та негова която също падна от 2-рия път.

След тази акция момъка стана кух и сега вече са двама Робари с Рой Джонс които са кухи.


KaMeHoB

Еми... Няма нищо за разказване, добра отборна игра, за която ги поздравявам. Предполагам, че са изпълнили целите си.

**

vall vs azlk

vall

Да, летях по него да се научи да не се закача с по - големите. Иначе три атаки му направих, но нищо не съборих. Явно тоя сезон е сезона на китайските дини. А колкото до летенето по него е, че ми летя момчето да ме точи, а и се държа малко надменно, а като имаш куража да летиш по по-силните трябва да имаш кураж и за евентуалните последствия.

azlk

Може ли да ти задам един въпрос? Как се казва на играч в женски род? Играчка ли е? Да не се изложа като пиша за китайските дини във вестника.


Даже и до такива подигравки се стигна, но на този въпрос културно му отговорих да попита майка си.

Битка

Битка 2

Битка 3

За вас материала около вселената подготви:MaKaVeL1,BlackAngel,EkZz,puhcho

Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 283
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Местоположение: Србе
Контакти:

Re: Bulfleet Weekly 27.02.2011

Мнение от MaKaVeL1 » пон фев 21, 2011 2:05 pm

Вселена 2Ще напишеш ли 3 идейни новости за развитието на играта ?

tornado

1. Повече, даже доста повече реклама по сайтовете за популяризирането на играта. Няма ли играчи няма и развитие!
2. Случи ми се да си кача флота в борсата, изтриха ми планети и сега немога да откажа офертата, това ми се струва нелепо!
3. Трябва да се помисли за коефициента, неможе да си на 800-900к точки и някви на по 100-200к да те държат буден цяла нощ, защото са направили по 3-5 дини и неможеш да ги летиш, пак ми се струва бъгаво правило!EnuCkona

1. Да се ограничи броя на проучванията да имаш право на 30 първоначални и след това за всяко следващо ниво да взима по примерно 2к бойни точки.
2. Друго което мисля че би било интересно е да се направи играта така че когато има битка, както скаутите примерно бонус срещу знс и има битка да бият само по тях докато някои не свършат, не говоря само за скаутите ами всяка една бойна единица да има друга срещу която да има преференции и първо те да се бият по между си.
3. Тъй като не виждам начин да спрат сийтването, говоря когато се ползват програми като тиймвюър - нека те да се разрешат примерно по двама човека на акаунт да има, но когато е офф играча или играчите ресурса да се дига в смисъл да се дигне 5 пъти повече. Това ми се върти сега в глава имам и други идеи, като примерно играч да получава определен кораб за определените точки примерно на 500к един вид кораб уникален за тези точки, на 1000к други и така, или когато има битка и на някой му увисне флота, тя да стига пак на координатите, но на служебна планта на която да може да се атакува. Така хем няма да има кухи играчи хем и бойни точки ше може да се правят. И друго, което мисля е да се ограничи нивото на ресурсните точки примерно да е 600к а след това класацията ще се състои само от бойните точки и ще се налага да се обмислят всички инвестиции и проучвания за това към какво се сремиш.kuku

Като първа идея, може би да има праг на нанокредитите (не мисля, че това ще навреди на играта, ако спечели повече играчи). Второ - може би някаква промяна във фейса на играта (дъщеря ми влезе тази вечер в nemexia и бях положително изненадан от променения дизайн, за разлика от началото на играта). Трета идея - да се намалят позволените часове на активност, да не забравяме че много хора нямат възможност да играят по двадесет часа на ден.


ЗУМА

1. Рунда да е по - кратър максимум 1 месец.
2. Нови кораби.
3. Стимул във вид на награди.Войната продължава...


west_side

Преди няколко дена Торнадо, ми писа на скайп, че 7777 и компания го летят нонстоп с дини, а аз бях в мод, поради липса на време. И така реших да летя въпреки малкото време което имам. И така отмоднах и полетяха дините към 7777. 1-вата атака с 5 дини без успех, на 2-рата атака с 10 дини най-накрая едната колония падна. Същевременно Торнадо успя да бутне и той една планета, както и Варварина. И така на 7777 флотата му увисна.

Битка


**

7777

Ами какво да ви кажа имам 6 паднали планети, а флота си ми седи.


Bubu

В една от предните ви теми се разбра защо си летим. Торнадо бутна планета на Годо. При предварителна уговорка да не си летим по флоти. Аз лично летя само по виновника за спречкването. Към другите членове на съюза нямам никакви претенции. Дори с някой от тях сме поддържали някакви връзки и взаимоотношения. Имам предвид Креатив. Надявам се добрите отношения от миналото ще повлияят на неговите лични приоритети в играта. Относно Уест сайд ВАРВАРИНА нищо не мога да кажа. Ако полетят по мен това само ще докаже моето виждане за играчите в тая игра.
Вече ви написах, но ми се иска да вмъкна още една - две реплики. Не играя сериозно тоя рунд. Идеята ми беше да си чатя с познати, да си разхождам някоя и друга флота, без да правя големи поразии и най-вече никакво, ама никакво намерение нямах да правя звезди. Да, ама не. Все ще се намерят хора, които с големите си амбиции и комплексарщина да те накарат да правиш неща, които мразиш. Не харесвам звездите. Приемам ги като крайна мярка за отказване на определен играч да те краде или да прави неща, които не ти допадат. Да, но хората не мислят като мен. С или без причина голямата амбиция ги кара да летят и да трошат. Когато е за флота разбира се не е проблем. Но когато е за събаряне на планета с цел увисване на флота си е гадно и комплексарско. Когато пък това се прави през нощта, когато си сигурен, че няма да има никакъв отговор вече вие си намерете епитетите. Аз се изчерпах.kuku лидер на КАЛПАЗАНИ

Здравей, какво да ти кажа за обединение не е ставало на въпрос. Още дори не съм му летял. Пичовете са готини, питаха дали ще се включа в цирка и тъй като лидерът им е човек, с когото се разбирам съгласих се. Разбира се без Tумора нямаше как да стане.

Съюзите ДАНЪЧНИТЕ и КАЛПАЗАНИ летяха по tornado без спирка ето и по интересните доклади.


Битка

Битка 2

Битка 3

Битка 4

Битка 5

Битка 6

Битка 7

Битка 8

Битка 9

Битка 10

Битка 11

Битка 12

Битка 13

Битка 14

Битка 15

Битка 16


**

tornado


Битка

Битка 2

Битка 3

Битка 4


**

tornado :

Под привидното спокойствие на деня в сряда организирано ми налетяха Данъчните, всички които имаха що-годе някакъв флот и дини. Много атаки наведнъж да ме объркат и да ме дезориентират, понеже както се видя по горе летяха много хора и постоянно се пускаха покриващи и нови атаки. Реших да не правя нищо, предвидливо си бях пуснал щита на главната и само една атака с 3 ЗНС минаваше след падането му, което ме поуспокои. Атаките минаха аз си сейвнах дините и флота и установих, че почти без сгради ме оставиха :D но планетата си остана цяла. Разбрах, че играта доста загрубява и ще е трудно да оцелявам така, затова си пуснах всичкия флот на пазара на куп и си оставих само дините, развалих къде има мини и изтрих 3 колонии. Организирахме стацване до 7777 тъй като той имаше най-големи шансове да ме бутне с големия си флот и 10 дини, и зачакахме удобен момент да го бутнем! Той офна към полунощ и го почнахме съюзно, бой с дини с надеждата да го заличим напълно.

Това са моите атаки и съборените му планети

Битка

Битка 2

Битка 3

Битка 4

Битка 5

Битка 6

Битка 7

Битка 8

Битка 9

Битка 10

Битка 11

Битка 12


creative

Битка

Битка 2

Битка 3


VARVARIN

Битка


west_side

Битка

Битка 2

Така си замина 7777, но не разбрах точно къде е изгорял на коя планета, както виждате води се истинска война с постоянно падащи планети и голям риск да кухнеш....да не говорим, че и не се спи много.

За вас материала около вселената подготви:MaKaVeL1,BlackAngel,EkZz,puhcho

Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 283
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Местоположение: Србе
Контакти:

Re: Bulfleet Weekly 27.02.2011

Мнение от MaKaVeL1 » нед фев 27, 2011 8:23 pm

ШОКДЕЙЛИ


Изображение


-ШокДейли научи:
играч Каменов толкова се унесъл в събирането на мат'рял, че тършувал до късни доби и в тъмнината настъпил едно ..."ако" ...така се хлъзнал, че изгубил целия мат'рял. :)


-ШокДейли научи от "сигурен" източник:
Обмисля се новост в булфлийта, да се обединят двете останали вселени. Над 1ккк точки се отключва опция да се лети от вселена във вселена, като коефициента за атака ще е 2:1, като победителя от двете вселени получава голямата награда - вечеря на свещи със администраторите на вселените.:)


Агенция"БабаНаска" съобщи:
- С настъпващия празник за 1 март ("Баба Марта") мартенички ще се раздават, чрез директни полети със ЗНС, при падане на планетата на координатите ще се закача мартеничка, а отдолу ще пулсира надпис:
"Баба Марта бързала, мартенички вързала":)


- Предвижда се опция в играта, докато играчите чакат атаките си да се отваря под прозорец със кръстословици и судоку. При вярното им решение във времето на атаката ще има бонус 5 нанки.:)

- Предвижда се обединение на Булфлийт и Лейди Популяр, докато едните играчи обличат и събличат моми, други ще летят с кораби и ще крадат: минижупи, прашки и сутиени, интересно ще бъде зануляването на играч...:)

Заключена

Върни се в “Newspaper Архив”