Bulfleet Weekly 11.11.2012

Вашият източник на информация

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Мнения: 500
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Bulfleet Weekly 11.11.2012

Мнение от slavi » нед ное 11, 2012 5:29 pm

Изображение

Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Мнения: 500
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Re: Bulfleet Weekly 11.11.2012

Мнение от slavi » нед ное 11, 2012 5:29 pm

Вселена Хардкор


1. Какви за прогнозите ви за краен победител, може ли някой да измести Н-окса от 1-вото място?
2. Подарък от Temple ли ще е първото място този рунд?
3. Справедливо ли е администратор да печели рундове в друга вселена?
4. Набира ли популярност вселена 1 и вие вземате ли участие там?
5. Наближава крайната дата обявена за финал на реалната вселена според календара на маите, според вас какво можем да очакваме - наистина някакъв апокалиптичен край или просто поредния балон със сензации?

Ace

1. Не мисля, че ще го измести някой, но има малко време и може и да бъркам.
2. Чак подарък, истина е, че ако не се беше изтрил, Иван си печелеше рунда, но още от самото начало, когато играча известен като "мадафаклйо" или Фреди, направи за пореден път наливане, докато сме във война с играч Temple,и тогава лидер в класацията беше F5, Фреди решава да си разбие целив флот ( без дори 1 бомбер с цел да бутне сграда и без ЗНС) в Иван, съответно, Иван дига нива на кораби, събира съюзни рецки и в дупка на правилата, се оказва,че това не е наказуемо, всичко знаехме, че Иван И Фреди си пиеха биричка предния ден и на всички ни беше ясна тази битка, тогава Фреди подари 1вото място на Роял, ако не бяха нивата на корабите при това наливане, щеше целия рунд да има различно виждане на нещата, но Иван доказа,че си държи на думата и се изтри, след един интересен рунд, където всички се забавлявахме и се побихме.
3. Не искам да коментирам във вестника, дали администратор е справедливо да печели, аз лично не вярвам, че човек запознат с играта и имащ достъп до админски панел в която и да е вселена е справедливо да печели, има стари играчи, но станеш ли админ имаш бонус и виждаш нещата от друга страна, за жалост бяхме свидетели преди няколко рунда, как админ или "син" на админ е лидер в двете вселени, 2ра и харда ( това говори най-много ).
4. Заради Иван и усилието което полага, а и да кажем "FUN" идеята в него, поне според мен от 3 вселени трябва да има една в която да можеш да постигнеш нещо, без да си плащаш за да си смениш и името, без нанокредити, шанса да се запишеш в класация е минимален, поне мисля, 1ва трябва да е нещо като бета и предпоставка да играеш по-сериозно в другите 2 вселени и все пак взимам участие за 1ви път, но и гафа с добива ми уби кефа, засилих се бях 1ви, но нямах време да хвана рестарта ( 2рия ), което ми уби кефа.
5. Както бяха сложили една картинка във фейсбука.
-Защо е само до 2012г. календара?
- Нямаше място за повече?
- Това ще стане голям ташак след време.

Не виждам да сме стигнали към края на всичко, но виж мизерията в България ни е на ниво. Според мен няма да видим края тази година, но пък знае ли човек, природата си е природа!

Поздрави на целия ви екип за добрата работа през рунда и за усилието и времето, което отделяте за този виртуален вестник, и държите някакво ниво в любимата игра.


lorddarkar

2012-11-11 10:42:31 Докладвай

1. Винаги може да станат неочаквани неща.В случаят обаче, при факта, че топ 10 е пълен с (с 2 изключения) играчи от съюза на Noksitel...просто не виждам начин
да бъде поместен от 1вото място.
2. За тази случка нямам представа- почнах доста късно и не съм наясно със станалото.Предпочитам да не говоря наизуст.
3. Тука може да се поспори.От една страна- и те са хора...И те искат да играят.От другата гледна точка- нали за това са администратори? За да се занимават с ИГРАТА и проблемите по нея, не да си я печелят!Като капак- те могат да си написват ресурси/флота и прочие.Кой ще го докаже това? Моето мнение е- Ок, нека си играят, но стане ли въпрос за намеса в топ 10(игра в съюз от топ 2 или даже- акаунта да се бори за топ 5)-автоматично да се трие и да почва наново. Смятам, че когато на даден човек са му били предложени администраторски права, той е бил длъжен да си зададе въпроса какво иска- да е играч, да се бори за първото място ИЛИ да е администратор и да помага за развитието на играта.
4. Все още не съм във форма, за да играя 2 вселени едновременно.По нататък бих се включил, но за момента- не.
5. Какви ли не глупости се изговаряха през годините- слънцето ще падне през 2002; метеорит ще ни удари през 2006... За мое щастие(или обратното) ден преди
този \"край\" имам рожден ден и смятам да си го празнувам на макс.Друг е въпросът, че дори без да се умира на следващият ден- ще има мъртвопияни хора

DeRik_DjeiMs

1. Възможно е, малко се съмнявам, защото е добър играч.
4. Не.

Aquarius

1. Не.
2. Не! Хорото се играе до край.
3. Защо не!
4. Не съм играл там!
5. Може би някакъв край, но не и на света!

Rosen_00

1. Нокса ще спечели.
2. Рояла направи един чудесен рунд за което го поздравявам, мога да каже че стана интересна игра, определено си е подарък щом 1-вия се изтрие малко преди края.
3. Нямам нищо против кой печели рунда, дали ще е админ или редови играч, стига да го прави почтенно.
4. Не участвам във вселена 1.
5. Нищо няма да се промени, не вярвам да са разчели правилно календара, но може да помолим Роял да се заеме, той с неговите таблици гаранция ще хване края на света в секунда.

Поздрави на екипа и успешна игра на всички !

AlbertoBertoreli

1. Ми май Нокса ще остане първи, така като гледам, освен нещо ако не го накажат.
2. Да, ранен коледен подарък.
3. Не, по принцип-винаги има доза съмнения относно помощ дали не идва от някой случайно.
4. Долу-горе. Циклим и там колкото да не е без хич.
5. Само сензация ще си е. Друго едва ли. Макар, че напоследък доста силни трусове стават, цунами удари Канада, Ураган мина през New York нещо времето като,че ли предвещава някакъв апокалипсис. Ще живеем пък ще видим.

Sagittarius

1. Не знам кой ще е, но ще е от нашия съюз.
2. Няма да коментирам това, но всчики знаят, че Роял си е уникален играч.
3. Аз лично нямам нищо против щом не ползва облаги от поста си.
4. Регнах се снощи да видя какво е.
5. Всъщност маите не са казали че ще свърши вселената. Някакви съвременни псевдоучени са си го измислили. Вярно, че ще има парти по случай рожденния ми ден, ама чак пък край на Вселената.

Nefertiti

1. Не.
2. Да.
3. Да.
4. Набира популярност, но аз не взимам участие.
5. Скоро ще разберем.

Noksitel

1. Зависи от датата на края.
2. Не съвсем.
3. Да, защо не.
4. Може да се каже, да взимам участие там.
5. Каквото и да е няма да ме учуди.

fear

1. Едва ли някой ще измести Нокса!
2. -
3. Администратор не би трябвало взема 1 място!
4. Не знам, не съм играл в 1.
5. Като дойде ще ви кажа.
Поздрави Menezis!
======================================================================================================================================
Weekly Трибуна


Noksitel vs Cacka

SmokeOnTheWater vs IZRODAMCM

Madame_Fanny_La_Fan vs slavkokostov

YODA vs ppk^

kristian_123 vs otev

Sagittarius
Емил дойде да ми бута флота, аз пък му бутнах 4 от 5-те планети

Sagittarius vs Emil
Sagittarius vs Emil
Sagittarius vs Emil
Sagittarius vs Emil

Ето какво се случва когато шефа те гони и децата са ти на главата: KSP vs bully
Толкова време да си отглеждаш градинката, да я прекопаваш и ториш, да поливаш зеленчука и накрая идва някой гладник и обира всичко в неговите кошници... Така е то, когато се случи да оставиш градинката си безпризорна, а бандитите дебнат иззад ъгъла и веднага се възползват от липсата на бостанско плашило и леко открехнатата градинска врата... А толкова се пазих от този, все опъваше палатка до оградата ми и чакаше да ме хване. След няколко неуспешни опита даже спомена, че се отказва и тръгна да опъва палатка другаде "KSP:2 местения, толко дебнене... стига ми толкова. вдигам ръце от тебе"... ама нейсе, пак до мен опря... Но поне успях аз да събера боклука... Възмездието за действията му обаче дойде бързо след това, зашплеснат по прекрасната реколта в моята градинка, не видял че съседа му се опитва да обере обощните му дръвчета. Резултата е на лице, всички ябълки са събрани в коша, може сами да се убедите: 3in1 vs KSPНовости във Вселена хардкор
Играчът saladin се изтри във Вселена хардкор. За момента екипът ни няма данни какви са причините за това. Другият изтрил се е Temple( RoYal), но за неговото напускане на играта може да прочетете повече ТУК! Преди да напусне играта обаче, той отбеляза една добра битка. Интересното при нея е, че става дума за добре сметнато засичане на връщаща се атака. 3в1 атакува емил с 6 кълбета, а Temple пресмята времето за връщане на кълбетата и пуска 3 пресрещащи атаки една от които уцелва завръщащите се топки на 2 секунди след кацането им и съответно ги разбива. Temple vs 3in1
======================================================================================================================================
Временно класиране на Рунд 30 Вселена Хардкор

Съюзна класация

Изображение


Индивидуална класация

Изображение


За вас материалите изготвиха: puhcho, slavi и HarryDresden
Bulfleet Weekly Team

Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Мнения: 500
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Re: Bulfleet Weekly 11.11.2012

Мнение от slavi » нед ное 11, 2012 5:29 pm

Вселена 2


1. Как ще коментирате изтриването на 1-вия съюз?
2. Знаете ли някакви подробности защо целия съюз ReturneD се решиха на тази крайна мярка?
3. Какво ще промени тази тяхна постъпка по отношение на играта и рунда?
4. Можем ли да очакваме още подобни действия от други съюзи?
5. Наближава крайната дата обявена за финал на реалната вселена според календара на маите, според вас какво можем да очакваме - наистина някакъв апокалиптичен край или просто поредния балон със сензации?
6. Коя вселена ще приключи, реалната или тази на Булфлийт?
Sagittarius

1. Това с е тяхно решение.
2. Не знам защо се изтриха, само видях, че някои са наказани и после всички изчезнаха.
3. Всяко намаляване на играчите влияе отрицателно на играта.
4. Не знам.
5. Така или иначе за мен лично този ден ще е знаменателен - имам рожден ден.
6. Докато има играчи - никоя.

slaB

1. Омръзнало им е да будуват.
2. Само предположения.
3. Освен, че за момента никой неможе да бутне РА.
4. Съмнявам се да се трият други.
5. Поредния балон със сензации. Някъде бях чел, че са открили друг техен календар, който е доста занапред.
6. Тази на булфлийт.

tonik

1. Red army трябва да са на първо място, който си помисли нещо друго да се трие сам.
2. Нали е поверителен разговор между администраторите, простолюдието как да знае.
3. Рунда свърши.
4. Скоро в играта ще са само Red Army и (i).
5. Кой живял, живял време е да се мре.
6. Bulfleet вече приключи следва истинската.

WARRIOR

Не знам точните причини за изтриването играчите на ReurneD, но бих казал че за да са изтрити от админски акаунт значи не играят по правилата на играта и не са честни играчи. Вече е ясно че РА сега командват парада. Вече не виждам кой може да ги спре или поне да им се противопостави. Палачинката както казват се обръща постоянно, но в този случай мисля че няма обръщане - яко е залепнала за тигана. Няма да има край на вселената бе споко. Който го е страх от смъртта значи не е живял на пълни обороти, поне така съм чувал. Коя вселена ще приключи първа ли? Ммм по-добре тази в булфа или по-добре цялата игра наречена булфлиит - шугата!
Лек ден и успех с вестника. Миналия брой беше много интересен с много информация и битки!

primaHit

1. Не съм от тук и съм за малко.
2. Тези, който са наясно не искат да споделят и аз не се меся.
3. Малко хора играят вече и когато 5-6 човека се изтрият...при това от топа ... това се отразява в спад на конкуренцията.
4. В началото на рунда сме и има много време, нищо не се знае.
5. Тази на Булфлийт със сигурност.

boar

1. Няма да го коментирам.
2. Предполагам, че знам.
3. Само времето ще покаже.
4. Надявам се - не.
5. Винаги по време на криза идват новините за край на света. Преди е било лесно - един кръстоносен поход и всичко приключва, сега вече не може така и започват да слагат край на света.
6. Все една от двете.
======================================================================================================================================
Weekly Трибуна


shoshi vs rManolov

shoshi vs hustler

shoshi vs hustler

RIO_IO vs Sonoma

IHateU vs Californication

shosh vs Dorian_Gray

Скандал на седмицата

Изтриването на съюз ReturneD и всички играчи от съюза.
През изминалата седмица първият съюз в класацията демонстративно напусна играта. Всички играчи се изтриха, а бяха серед първите 5 в индивидуалната класация. Какви са причините за това напускане все още се изясняват от нашия екип. Едно е ясно, това сериозно променя играта. След тези действия на преден прлан излиза съюза на червеноармейците. Дали ще има нови обрати само времето ще покаже. Носят се различни слухове, един от които е, че играчите от ReturneD ще се завърнат на сцената под други имена и ще погнат съюз Red Army. Остава да видим дали това ще се случи.

======================================================================================================================================
Временно класиране на Рунд 20 Вселена 2

Съюзна класация

Изображение


Индивидуална класация

Изображение


За вас материалите изготвиха: puhcho, slavi и HarryDresden
Bulfleet Weekly Team

Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Мнения: 500
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Re: Bulfleet Weekly 11.11.2012

Мнение от slavi » нед ное 11, 2012 5:30 pm

Вселена 1

1. Започна 5-ти турнир във Вселена 1, как виждате вселената набира ли популярност сред флийтърите?
2. Каква е стратегията ви за този рунд, цял съюз срещу админския акаунт или и сам войнът е войн?
3. Бихте ли си жертвали флотата за да спечели турнира някой съюзник?
4. Два дни неактивност и ставате "И", превръща ли ни администрацията в "зомбита"?
5. Удовлетворява ли ви наградата?
DraganaMirkovic

1. Набира, да.
2. Ами още нямам идея, но за сега стратегията е цял съюз.
3. Разбира се бих помогнал на моя лидер.
4. Има нещо такова.
5. Наградата не ме касае.

Solo

Стратегията ми е да използвам и жертвам съюзниците си, не ги харесвам, много ме дразнят, особено когато се напият. Това, че някои от тях си падат по Ваньо (РоЯл) ми създава дискомфорт. По принцип съм демократичен човек, но всичко си има граници.

Natty

1. Да, набира популярност.
2. Стратегията ми е да се забавлявам.
3. Не бих се жертвала флота заради някой друг.
4. Не разбирам въпроса.
5. Наградата е добра, но щеше да е по-добре ако има примерно 50/100 нанокредита към всичко останало, за да има още по-голям стимул за игра.

RIO

1. За популярност може би много все още залагат на изпитаните други две вселени.
2. Може би и двете, важното е админа (must die), ама това е много диво, за първи път можем да си го изкараме на админ.
3. Разбира се стига да съм преценил че нямам шансове.
4. Не мисля, зомбита колкото искаш.
5. Мисля че за да се завърнат повече от старите играчи и като цяло да се разрастне Булфлийт би трябвало да има такива турнири, но с предметни и парични награди.

kamen

Целта ми е да направя звезда на смъртта.

BOBO

1. Според мен лека полека започна да набира скорост.
2. Зависи дали саюза иска да се бори за наградата, ако е да бих се жертвал, а ако ли не иска да се бори ще съм и сам война е сам.
3. Да бих я жертвал и не само тука в 1, а навсякъде.
4. Не, винаги можеш да влезнаеш веднъж на два дена според мене, а и е нормално за толкова забързана игра.
5. Наградата е перфектна.

4u6kopek

1. Набира си популярност лека полека.
2. Цял съюз срещу админа - макар, че накрая предполагам някакъв вълк - единак ще го крати.
3. Сигурно - щом знам че няма да събера достатъчно флота да го бутна аз - защо не?
4. То тъй или иначе си зомбим - сега за 2 дни няма го правим на въпрос.
5. Не-вижда ми се тъпа, ама карай пак е нещо.

Lam3r

Ще отговоря с едно изречение. Това чакахме от много време. Една вселена която е на макс скорост, развитието е много бързо, наградата е яка и да бих жертвал флотата.

imortal359

1. Лично на мен играта ми харесва макар от скоро да я играя предимство е, че мога да джъткам през мобилния когато имам свободно време на работа.
2. Предпочитам отборната игра, аз съм отборен играч.
3. Разбира се, защо пък не, щом е съюзник бих се жертвал.
4. Мисля, че два дни е кратък срок за (lock), но не може да се спори с властта.
5. Еми щом няма парична или материална награда не ме устройва, но все пак аз играя за удоволствие, а не за наградата, така че не ми пука.

sisoroma

Не е много интересна, едва има 300 играчи. Спомням си хубавите времена като бяхме по 7 - 8 хиляди играчи. Това че след два дни неактивнос те прави (i) може да те превръща в зомби пред pc-to. За политиката на играта - още не сме обсъждали с останалите от съюза.

az

1. Разбира се.
2. СтратегИЯта е тайна.
3. Разбира се,, стига да се намери такъв.
4. Не.
5. Не.

spihov

1. Трудно е да се каже.
2. Cтратегията на вси1ки е нассочена първо да се изпомлатят и ако може после да бутнат админ акаунта.
3. Определено да щом е за идеята !
4. Зомбитаа?!това е меко казано направо ни прави роботи.
======================================================================================================================================
Weekly Трибуна


RIO vs Emo6969

Newstar vs aleksandurg

Newstar vs Guardian

Newstar

Краде ме с пиратски полет:

Sentinel vs Newstar

Ехххх повече няма да ме краде:

Newstar vs Sentinel


Фал старт

След старта на новия рунд във Вселена 1, се оказа, че има техническа неизправност в работата на мините. След излизане на играч в офлайн режим, мините спираха да работят. Това доведе до много сериозна разлика с играчите, които имат възможност да играят по 20 часа дневно. Съответно се нарушава баланса на играта.
След откриване и отстраняване на проблема, администрацията проведе гласуване дали да се продължи рунда при заварено положение или да бъде обявен нов старт. Решението е в полза но нов старт, като всички играчи ще бъдат обещетени за неудобството със 100 нанокредита.
Във връзка с тези събития имаше наказани играчи, които не проявяват разбиране към проблема и действията на администрацията и си позволяват публично непристойно държание. Съответно тези играчи са наказани с постоянен бан във Вселена 1 и с такъв за Вселена 2 (тъй като пренасят проблема и там). Един от играчите е и с наказание с отворени атаки към акаунта му.
Това са играчите с никове headhunter и phoenix.


======================================================================================================================================
Временно класиране Вселена 1

Индивидуална класация

Изображение


За вас материалите изготвиха: puhcho, slavi и HarryDresden
Bulfleet Weekly Team

Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Мнения: 500
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Re: Bulfleet Weekly 11.11.2012

Мнение от slavi » нед ное 11, 2012 5:30 pm

Изображение


Задача за Програмисти. А така също и решенията... :-)
Лъв броди из пустинята! Едно време имаше задача за физици: "Да се приложи метод за хващане на лъва и поставянето му в клетка". Ето как се решава тази задача в епохата на информационните технологии:

Програмист на Паскал: Преглежда цялата пустиня в цикъл по X и Y. Когато открие лъва, строи около него клетка.
Напреднал програмист на Паскал: Сортира пустинята по възходящ ред, след което търси лъвът по двоичен метод и строи около него клетка. Ако в процеса на строежа лъвът си отиде зарязва работата с вик: "Range Check Error".
Програмист на Си: Търси в пустинята камък и го слага в клетка. Присвоява на камъкът стойност "лъв".
Напреднал програмист на Си: Присвоява на пустинята стойност "клетка".
Програмист на Си++: Създава клас клетка по такъв начин, че лъвът да е негова съставна част. При инициализиране на клетката, лъвът автоматически се генерира вътре.
Програмист на Ада: Заявява, че лъвът и клетката са обекти от различен тип, така че няма какво да го занимавате с некоректни задачи.
Програмист на Делфи: Пише по всички конференции: "Народе, от къде да взема компонент, който да търси в пустинята лъв и да го пъха в клетка?"
Хардуерист: Купува от зоопарка лъвица, прави й операция за смяна на пола и дълго се опитва да я напъха в клетка за канарчета.
Екшън-геймър: Въоръжава се със супершотгън, плазмагън, рейлгън, нейлгън, шест-стволна картечница и бензинова резачка. Прокарва пустинята, разбивайка всичко по пътя. Търси сред убитите лъв и се опитва да намери в корема му жълт ключ. Ако го намери - отваря клетката и чака награда.
Куест- геймър: Търси из цялата пустиня лъв и го слага в джоба. След това търси из цялата пустиня клетка, като по пътя се опитва да напъха лъва в чайник, телевизор, кофа с боя и други попаднали му съдове.
Геймер-стратег: Вдига навсякъде в пустинята данъците, за да изкара пари за строителството на клетки и ловни юнити. Към края на строителството всички лъвове измират от глад.
Интернет потребител: Отива в любимата търсачка и пише в полето за търсене "пустиня". След това в намереното търси "лъв в клетка". Ако не намери, казва, че задачата е нерешима.
Уебмастер: Отива в любимата търсачка и пише в полето за търсене "пустиня + лъв". Създава клетка.html и вкарва в нея връзка към намереното.
Спамер: Разпраща по цялата пустиня множество клетки, и на всяка има бележка "Ако Вие сте ЛЪВ, моля, влезте в клетката и се заключете отвътре! Благодаря Ви!"
Троянец: Прави същото като спамера, но вместо бележка отвън слага вътре в клетката картинка на гола лъвица.
Администратор: Изкопава около клетката ров, запълва го с концентрирана киселина, Слага по брега мини и противотанкови заграждения, всичко това омотава с бодлива тел. Пуска по телта високо напрежение от трикратно резервиран генератор. Слага на клетката 10 кодови брави и 12 катинара. Влиза вътре, заключва всичко, пуска тока гълта ключовете, забравя кодовете и казва, че сега никакви лъвове не го плашат.
Хакер: Неутрализира киселината с основа, заземява и прегризва бодливата тел, минава под загражденията, прескача с кокили мините, разбива всички ключалки и влиза в клетката. Не намира вътре лъв, псува стрaшно, рита администратора по задника и си отива обратно в пустинята.

:naked: Някога задавали ли сте си въпроса, защо при означението на размерите на ситуиените се ползват буквите A, B, C, D, DD, E, F, G и H? Време е да разкрием тайната:

А – Аlmost boobs (почти цици);
B – Barely there (почти ги няма);
С – Can’t co
mplain (грях е да се жалваш);
D – Damn!! (ох, на батя!);
DD – Double Damn!! (два пъти „ох, на батя!“);
Е – Enormous (огромни);
F – Fake (фалшиви);
G – Get reduction (намалявай веднага); и накрая
Н – Help me! I’ve fallen and can’t get up (Помощ! Паднахме и не можем да се изправим!)

Из дневниците на stoio :Zz013:
Вече не ща да чукам 18 годишни!!! Велико, нали? Имам един Опел, дизел, хубаво топли, с овчи кожи на задната седалка.
Температурите вън 10 градуса в мороза, а вътре все едно е с парно от Жигули, 45 градуса на сянка, радиото Нощен блок на Хоризонт...
18 годишната на задната седалка...едно малко дупенце...прашчица...да ти потекат лигите...бях си взел и хляб да топя.
Ама не е хубаво. Хубава, ама ...Не си пада по оралния секс. Гнус я било. Мен как не ме е гнус? А?
Малките не ползват толкова кремове за лице, антипърспиранти...
Не се движат много по време на секс
Консуматорки
А искат..
След някой друг оргазъм, предимно мои и много пот поиска да се чукаме на капака на колата. "Ти луда ли си? В тоя студ" "Искам пък"
Ок! Излязохме и айде на капака на багажника. Метнахме се. И по едно време изрева
"Какво ти стана бе?"
"Ооооооооох.....залепна ми задника на багажника....оооооо....боли...."
Ами да, потта й замръзнала и ...дърпам я, а тя реве - боли я. Задника й трайно залепнал.
Отключих багажника и заедно с нея го отворих.
Тя, 18 годишната да е 45 кила, не тежи.
Напънах се вдигнах го докато й опре главата в тавана на капака. Тя реве, а аз в паника.
Имах горелка в багажника, викам си ще я подгрея отдолу белким я отлепя. Ама горелката я нямаше.
Сетих се, че я бях дал да пърлят едно прасе в Крушево.
Вадя запалката и паля....файда никаква...а онази горе реве с глас вече...Реших се - ПРАС!!! - рязко затворих багажника.
Онова изкрещя все едно се отели.
Затворих и какво да видя - боята на багажника останала на задника й. Вярно, че и преди това се лющеше щото Кольо Осталъка ми я боядиса,
ама сега две елипси с боя липсваха от багажника.
Сега го карам с ваденка на еди орел, половин метър и отдолу пише Монтана Райдърс...нещо на михайловградски ще да е .

:a022: ВИДОВЕ НАПИВАНИЯ

1. Тип "Пепеляшка" - да се прибереш в къщи само с един патък.
2. Тип "Снежанка" - да се събудиш в едно легло със седем мъже.
3. Тип "Червена шапчица" - събуждате се в кревата на баба си.
4. Тип "Спяща красавица" - сто години нищичко не помниш.
5. Тип "Русалка" - сутрин миришеш на риба.
6. Тип "Мики Маус" - ушите ти са подути, на ръцете си имаш бели ръкавици, обаче нямаш фрак.
7. Тип "Колумб" - не знаеш къде отиваш, но все пак пристигаш. Не знаеш и къде точно си отишъл, обаче пътуването го плаща държавата.

:k020: Rosen_00 настига полицай на улицата:
- Полицай, арестувайте ме.
- Защо бе човек?
- Не издържам вече. Ще убия тъщата си.
- Чакай бе, човек! Я по-спокойно. Знаеш ли какво ми хрумна? Я убий и мойта тъща и ще те уредя да получиш по-лека присъда. Познавам един прокурор.
Мъжът побягнал при прокурора:
- Г-н. прокурор арестувайте ме, иначе ще убия тъщата си.
- Чакай бе, човек. А, знаеш ли к’во. Я убий и мойта тъща и ще те уредя да лежиш по-малко.
Мъжът се напил и убил и трите тъщи. Своята, на полицая и на прокурора. Изправили го на съд. Съдията чете присъдата:
- Подсъдимият се признава за виновен в убийството на три тъщи и се осъжда на … 6 месеца затвор.
Съдията се надвесил към подсъдимият и му прошепнал:
- Тъпанар, ако беше убил и мойта тъща, щях да ти дам условна присъда

:noob: Срещат се fear и Sagittarius .
-Какво ти е,защо си такъв омърлушен?
-Абе,мани. Нещата в къщи не вървят. ще се развеждам май. След известно време се срещат пак.
-Кво стана? Разведели се?
-Кво да ти кажа, развали се компютъра... Па седнахме с жената-хапнахме,пийнахме,поговорихме си... че тя не била никак лош човек!

:galletos: Зъболекар след три часа опити да извади зъб на Newstar казва:
- По-добре влакът да го дръпне.
След седмица среща пациента без зъби въобще.
- Доктроре, направих както казахте - вързах зъба си за последния вагон на влака.
- И?
- Три вагона излязоха извън релсите.
- А зъбите?
- Началник-гарата ми ги изби!

:stupid: MrBrown се прибира изморен след работа вкъщи, а жена му, на четири крака, мие пода. Дупето й вирнато нагоре. Без да мисли, гепва я за гъза, вдигнал й полата, свалил си гащите и действа. Свършил си работата, а жена му се обръща и възмутена констатира:
- Същият простак си като колегите от работата ми...

:oops: Срамежливкото AlbertoBertoreli си харесвал една аптекарка. Проблемът бил че не знаел как да я заговори. Негов приятел го посъветал да отиде да купи нещо, да я заговори, да я покани да пият по нещо и така.
Наредил се човека на опашката, дошъл неговия ред, погледнал аптекарката и попитал:
- Аз ще пия аспирин. Ти какво ще пиеш?

Срещат се mamboo и Ace :
- Как я караш?
- Ами жената роди четвърто дете вече. Чудя се какво да правя направо.
- А аз намерих безотказен начин за предпазване на жена ми от бременност.
- Да, бе! Я кажи и на мен!
- Елементарно е – просто спя с твоята ... :lol:

:k030: Noksitel си седи вкъщи и по едно време се чука. Той отваря и гледа пред вратата стоят жираф, папагал и хамстер.
- А... - изненадва се мъжът.
А животните му отговарят:
- Добър ден, при нас постъпи информация, че тук се злоупотребява с халюциногени...

:oh_kotiooo: РОМАНТИЧНА МАТЕМАТИКА
Умен мъж + умна жена = идилия
Умен мъж + тъпа жена = афера
Тъп мъж + умна жена = брак
Тъп мъж + тъпа жена = бременност
ОФИС АРИТМЕТИКА
Умен шеф + умен служител = печалба
Умен шеф + тъп служител = продуктивност
Тъп шеф + умен служител = повишение
Тъп шеф + тъп служител = просрочване
ПАЗАРНА МАТЕМАТИКА
Един мъж ще плати 2лв за 1 нещо, от което се нуждае.
Една жена ще плати 1лв за 2 неща, от които не се нуждае.
ОБЩИ УРАВНЕНИЯ И СТАТИСТИКА
Жената се тревожи за бъдещето си докато си намери съпруг.
Мъжа не се тревожи за бъдещето си, докато не си намери съпруга.
Успял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да похарчи.
Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж .
ЩАСТИЕ
За да си щастлива с мъж, трябва много да го разбираш и малко да го обичаш.
За да си щастлив с жена, трябва много да я обичаш и да не се опитваш да я разбереш.
ДЪЛГОЛЕТИЕ
Женените мъже живеят по-дълго от ергените, но много повече женени мъже са готови да умрат.
СКЛОННОСТ КЪМ ПРОМЯНА
Една жена се жени за мъж, очаквайки, че ще се промени, но той не се променя.
Един мъж се жени за жена, очаквайки, че няма да се промени, но тя се променя.
ТЕХНИКА НА СПОРА
Жената има последната дума в спора.
Всяко нещо, което мъжа каже след това е началото на нов спор.
КАК ДА НАКАРАМЕ ХОРАТА ДА СПРАТ ДА НИ ПИТАТ КОГА ЩЕ СЕ ОЖЕНИМ
Старите лели идваха при мен на сватби и ме сръгваха в ребрата с думите "Ти си следващия". Спряха да го правят, когато започнах да правя същото на погребения.

Съпрузи се возят в кола. След известно мълчание жената казва:
- Отдавна се опитвам да ти кажа нещо. Имам връзка с най-добрият ти приятел и искам да се разделим.
Мъжът нищо не казва, а само натиска по-силно педала за газта.
След минута напрегнато мълчание жената продължава:
- Искам децата да са при мен.
Мъжът отново не продумва и пак натиска още по-силно газта.
- Искам и къщата да е за мен - продължава тя.
Мъжът се вкопчва във волана, натиска педала на газта до край и се насочва към една стена.
Жената, не очаквала такава реакция, го пита:
- Добре де, ти не искаш ли нещо?
- Не, всичко което ми трябва си го имам тук - отговаря той.
- И какво имаш?
- Еърбег - отговаря мъжът, секунди преди да се блъснат в стената.

Изображение
Може би повече от година се говори усилено за календара на маите и какво всъщност означава. Дори хора от научния свят смятат, че този календар предрича катаклизми в света. Някои дори намират знаци за това в зачестилите земетресения, урагани и други природни бедствия. Още от ного векове насам голяма част от хората чакат края на света и страшния съд. Това особено много важи за християнския свят, поради писанията в Евангелието и най-вече книга "Откровение". Но вече няколко пъти преминавахме през такива дати, на които беше насрочен свършекът, а такъв реално не дойде. Въпреки това за стотици вярващи в това хора, караят наистина е настъпвал, защото те в стремежа си да изпреварят събитията или да ги предотвратят чрез своята жертва (по образец на жертвата на Иисус Христос на кръста, пожертвал себе си за спасението на света), слагат край на живота си. Предполага се, че и тази дата обявена от клендара на маите няма да направи изключение в събитията около нея. Все пак много учени смятат, че ще натъпят някакви промени за света. Обяснението е, че всичко във Вселената е на цикличен принцип и когато настъпи края на един цикъл започва друг и това неминуемо води до определени сътресения и промени. Според някои от учените може да се променят магнитните полюси на земята. По изследвания в тази посока се смята, че това вече се е случвало в живота на планетата и не е невъзможно. Само по себе си това става за изключително кратко време, но достатъчно за да бъдат нанесени щети на земята, които да усложнят живота на планетата. Обяснението е, че при промяната на магнитните полюси, за един кратък момент земята ще остане без своя магнитен щит срещу слънчевите лъчения. Не твърде дълго, но достатъчно, за да може това да нанесе сериозни щети. Другото което би объркало в някаква степен живота е вероятното създаване на проблеми в телекомуникациите (но все си мисля, че "големите" страни са се подготвили за такова развитие на събитията). Също така би навредило и на някои животински видове, които разчитат на магнитното поле на земята за да се ориентират в движенията си.
Според друг подобен календар обаче, светът или цикълът, който е в момента, ще свърши през 2017 г. Освен това има доказателства, че при промените на календарите около рождество Христово има грешки в изчисленията. Това от своя страна може да означава, че тази година всъщност не е правилната...
Изводът според мен е, че да край ще има, но това ще е краят на поредния цикъл и началото на новия. До колко ще се справим с промените и проблемите, които ще възникнат от това, си зависи само от нас човеците, от нашата воля и желание за живот. Това са моите мисли, а останалото оставям на вашите размисли... ;)

Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Мнения: 500
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Re: Bulfleet Weekly 11.11.2012

Мнение от slavi » нед ное 11, 2012 5:31 pm

Bulfleet във Facebook


Уважаеми летци,
съобщаваме Ви, че може да станете фенове на любимата ни онлайн игра и във Facebook. Последвайте ни в нашите две нови страници, където ще откривате информация за развитието на двата рунда във Вселените и ще може да спамите и обсъждате на воля.

Очакваме Ви!

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/289722457716400

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/303196709738748

Заключена

Върни се в “Bulfleet Newspaper”