Bulfleet Weekly 02.11.2012

Вашият източник на информация

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 02.11.2012

Мнение от puhcho » пет ное 02, 2012 3:36 pm

Изображение

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 02.11.2012

Мнение от puhcho » пет ное 02, 2012 3:38 pm

Вселена Хардкор

1. Празнувахте ли по някакъв начин Хелоуин и Деня на Будителите?
2. Кои празници предпочитате - чисто българските или все по-популярните напоследък в България американски празници?
3. Защо според вас липсва качествена организация за честването на значимите български празници?
4. Трябва ли според вас да се промени нещо в мисленето на българите по повод националното самосъзнание и ако да какво?
5. Можете ли да изброите три личности, които свързвате с датата 1-ви ноември?

Temple

1. Празнувам е силно казано. Излязох да се забавлявам на Halloween по начина, по който ни го предоставя широката американска мас медия. За Деня на Будителите не съм чул да има установена традиция.
2. Предпочитам тези, чиито традиции не ни карат да сме "македонци". Имам предвид, тия празници, на които излизаме отвън и викаме "БУЛГАР, БУЛГАР", защото сме големи българи. Не ми харесват! Глобализацията в този случай помага. Та, по-широкоскроените.
3. Защото са с архаична и остаряла традиция, която не е добре адаптирана в днешно време. Чества се най-автентично на места и райони, където времето е спряло през 89-та.
4. Не, просто трябва да са наясно с обективната история - българската и световната.
5. Мога да изброя имената на повече от три народни будители, но със сигурност не свързвам 1-ви ноември с техните имена, така че няма да го правя.

Lam3r

1. Чувствам празника, но не Хелоуин, а деня на Будителите.
2. Българските много ясно!
3. Заради алчността на онези, които са отгоре (в правителството). Управляват ни ТУРЦИ с техните партии, завзема голяма част от населението като им обещават работа, ако обаче не си с тях спират да мислят за теб, защото България не си мисли за българите.
4. Ами то няма какво да се променя в българите. Ние сме си патриоти, но голяма част забравят кои са хората на които дължим нашето съществуване и просто са корумпирани.
5. Много малко искате. Васил Левски Иван Селимински Паисий Хилендарски. Това са само част от хората с които България се гордее...

Ace

1. Маскирах се за Хелоуин и откарах 1 ч. в едно заведение, но нямах сили след работа да продължа повече и се прибрах да се наспя, а другия празник на маса със салатка.
2. Патриот съм и обичам българските празници, но няма лошо да празнуваме по-често по всякакви поводи!
3. Всичко е до хората, каквито хората - такава и държавата.
4. Много неща трябва да се променят, а най вече да научават тези неща още в училище, а не на години да се излагат хората и да нямат идея защо свирят сирените.
5. Васил Левски, Христо Ботев, Паисий Хилендарски, Иван Рилски, Любен Каравелов, Иван Вазов, Добри Чинулов и много, много други.

AlbertoBertoreli

1. Не по никакъв начин не ги празнувах.
2. Зависи от празника - примерно предпочитам Трифон Зарезан.
3. Защото ъъъ сме поамериканчени, забравяме нашите традиции, а взимаме други, които сме видели по филми, новини и т.н. Защото са по-модерни примерно.
4. Няма какво да се променя, просто да си знаем, че сме си чисти българи и да не се правим на такива, каквито не сме!
5. Те са много, но поне Левски, Ботев, Вазов, Каравелов и още много.

lorddarkar

1. Денят на Будителите бе празнуван в приятна компания, с много алкохол и мезе.
2. Разбира се, че чисто българските! Хелоуин си е чисто американска традиция, направена за забавление за децата - ок, забавен и интересен "празник" е, ама някакви 20 годишни кифли да се правят на "жената котка" или "вещица"...Просто не отива за годините! Единственото НО, е за св. Валентин. Това е празник за всички влюбени - защо да не го честваме? Това вярно си е доста добра идея от тяхна страна(американска).
3. Просто такава ни е държавата - има пари за гаражи, за нови коли за политиците и духовниците, както и за куп други неща. Пари обаче за смислените неща няма. Едва ли някой от "властващите" си спомня за делата на великите българи извоювали свободата на страната или пък за това, че сме най-старата държава в Европа (още един ФАКТ за гордост). Докато го има този прототип на управление - така ще да е.
5. Паисий Хилендарски; Софроний Врачански; Петър Берон.
======================================================================================================================================
Weekly Трибуна


bully vs zorg

Temple vs KaMeHoB

Loveless vs armagedon

Loveless vs armagedon

Bulfleet Weekly съветва: Не оставайте без полети да не ви сполети тази участ.

Temple vs Rosen_00


Създаване на Патронус или как се прогонва Диментор

Като млад магьосник бях чел и гледал само за Дименторите (опасни същества от магичния свят, които са способни да изсмучат душата ти), но никога не бях виждал на живо такъв. Изненадващо за мен, при една от разходките ми в местната гора, се натъкнах на едно от тези същества. Знаех, че трябва да направя нещо, за да го прогоня. В противен случай, някоя невинна душа можеше да пострада.
Спотаих се зад дърветата и започнах да прехвърлям на ум всичко което знаех за тях. Всички заклинания и необходими действия за справяне с диментори. Най-важното беше да съумея да измагьосам патронус. До сега обаче не бях правил точно такова заклинание. Трябваше внимание и съсредоточаване. Внимателно подбрах думите завъртях пръчка и патронуса се появи, мощен окъпан в силна бяла светлина. Беше приел формата на спийдъри и кръстосвачи. Запратих заклинанието право към Диментора и за моя радост той беше разпръснат на милиони парченца, които бяха прилежно събрани в хранилището с висока сигурност.

Ace vs dimentora

KSP

Преди няколко дена Lucas спря мода, дръпна малко в точките и ми влезе в обхвата. Понеже има навика много-много да не си наглежда флотите, се наканих да го удрям. Изчаках да офф-не и се приготвих да местя, но точно местя и видях, че zehi току-що е заел мястото, на което исках да ида.

Писах му ЛС и се заговорихме. През това време Lucas рефрешна и и zehi не успя да го удари. Lucas модна отново, но тогава моят стар приятел penov87 премести там за zehi. С penov сме приятели, но не и когато става дума за битки. Зарадвах се, защото така сам ми се наби точно до флотата и само зачаках - я Пената да хвана, я той да удари zehi и да му окрада реца.

Penov обаче взе, че пусна протекция - имал си работа някаква и на пръв поглед всикчо свърши, но на следващата сутрин видях, че zehi вече ми е бял. Макар да се бяхме посприятелили, му пуснах профилактичен спай, но нищо - пазна му беше планетата. Приготвих се да излзиам и вече облечен тъкмо когато пусках сейв видях, че има и друга негова колония в околността. Спайнах я и какво да видя - цялата му флота там (от 45мин. не беше рефрешвал). Оставих работата, която имах да върша и литнах. За щастие не рефрешна и го ударих.

KSP vs zehi777

Рецките ми летяха на 15 мин. едни от други. Първите прибраха метала и част от кристалите, а вторите някой буквално зя 13 сек. изпревари и ми гепи 4 млн. кристал...

Zehi рефрешна след около час и веднага се делна. Получих оплаквания от други играчи впоследствие, че бил хубава каса - и кристали копал, не само метал.

Това е историята в общи линии.

Акция за една по-чиста вселена

В днешно време проблемът с боклуците и опазването на еко-равновесието е непрекъснато коментиран в медиите, форумите и на всевъзможни конференции и семинари. От всякъде ни агитират да се научим да живеем в хармония с природата. Провеждат ни обучения за разделно изхвърляне на боклуците – металите в едни контейнери, кристалите в други, газта също на определени за целта места… Създават се традиции в преработването на отпадъци и ползването им отново в промишлеността, строителството, икономиката, дори в научната сфера.
Като съвестен гражданин на Вселената и аз реших да дам своя принос в опазването на околната среда. В моя квартал в съседен двор забелязах множество разхвърляни отпадъци, а в самия двор складирани куп неизползвани и не прибрани возила, кофи и разни найлонови пликчета от марката „транспортьор“. Собственичката на дома явно беше заминала някъде за известно време без да подреди двора си. Не можех да оставя вятърът да разнася всички тези отпадъци по квартала. Веднага се заех с почистването. Събрах си инструментите (ползвам марката ЗИ) и се отправих към двора на съседката. Надявах се собственичката да не се прибере преди да съм почистил, че знам ли, може да се разсърди и да вдигне скандал… За мой късмет не се случи това. Появи се чак при финалното замитане на двора, но не реагира изобщо…
Направих си дори снимки за албума, да имам спомен от включването ми към акцията „За една по-чиста Вселена“.

KSP vs mimi

Извънреден бюлетин от Зона 51

На 31-ви този месец бяха проведени военни маневри на полигона в Зона 51 във Вселена Хардкор. Целта на маневрите беше да се изпробват новите оръжия на тежките военни кораби. Тестовете включваха измерване на разрушителната способност на заряда и процента успеваемост на оръдието.
Според получените данни всички оръдия са в изправност и работят без засечки. Разбира се няма как да се изчисли силата на защита на избраната цел, тогава се разчита предимно на късмета даден в проценти.
За прегледност даваме и точни протоколи от тестовете:

freeico vs gerodzwero

freeico vs gerodzwero

freeico vs gerodzwero

======================================================================================================================================
Временно класиране на Рунд 30 Вселена Хардкор

Съюзна класация

ИзображениеИндивидуална класация

ИзображениеЗа вас материалите изготвиха: puhcho, slavi и HarryDresden
Bulfleet Weekly Team

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 02.11.2012

Мнение от puhcho » пет ное 02, 2012 3:39 pm

Вселена 2

1. Празнувахте ли по някакъв начин Хелоуин и Деня на Будителите?
2. Кои празници предпочитате - чисто българските или все по-популярните напоследък в България американски празници?
3. Защо според вас липсва качествена организация за честването на значимите български празници?
4. Трябва ли според вас да се промени нещо в мисленето на българите по повод националното самосъзнание и ако да какво?
5. Можете ли да изброите три личности, които свързвате с датата 1-ви ноември?
rarti

1. Излязохме малко с приятели да се почерпим.
2. Чисто българските.
3. Поради голямото количество незаинтересовани и необразовани българи.
4. Много неща трябва да се променят в по-голямата част от народа.
5. Петър Парчевич, братя Миладинови, Паисий Хилендарски.

Arven

1. Когато американците си закичат на 1 март мартеници, тогава и аз ще празнувам Хелоуин. Относно Деня на будителите - нямам представа как точно се "празнува" на този ден. Според мен това е ден, който изразява почитта и уважението ни към тези хора - неща които би трябвало да изпитваме всеки ден. Инай- малкото, което можем да направим е да използваме собствената си азбука за комуникация.
2. Българските.
3. Нямам представа, сигурно сме забравили как се празнува.
4. Трябва - да. Всичко започва с образованието, а то е на трагично ниво.
5. Св. св. Кирил и Методий, Св. Иван Рилски, Паисий Хилендарски, Софроний Врачански, Патриарх Евтимий,Неофит Бозвели, Васил Левски, Христо Ботев, братя Миладинови - Константин и Димитър, Раковски, Каравелов, Иван Вазов, Добри Чинтулов, Петър Берон ...

misterya

1. Да.
2. Против съм този празник Хелоун, но децата се маскират и се веселят на него, хапват страшно много лакомства и са щастливи, а за мен няма по-голяма радост от това! Определено предпочитам чисто българските празници, но на Деня на Будителите, децата освен да се радват на това, че са във ваканция, няма на какво друго да му се зарадват, толкова... освен пищна вечеря и препрочитане на няколко стиха от вековни стихосбирки...
3. Защото са много!
4. Да, трябва! Меркантилното им отношение във всичко, постоянният им стремеж за материализъм, да се купува, да се притежава, без изобщо да си дават сметка, че задръстват държавицата ни с боклук!
5. Да, мога и повече, дори...(Паисий Хилендарски, Захари Стоянов, Петър Берон, Христо Ботев, Иван Вазов, Васил Левски и...)

didug4

1. Бях на работа.
2. Чисто българските.
3. Всичко е до пари, слабо популяризиране из ТВ и интернет.
4. Всичко трябва да се промени. Като се започне от яслата, училището и на горе, поколението сега е като Златка от "Биг Брадър".
5. Ден като всеки друг - на работа в телевизията - демек много работа.

rManolov

1. Не, в България всеки втори ден е някакъв празник...само поводи си търсят.
2. Нямам предпочитания, ако празника има нещо общо с живота ми си го празнувам.
3. Качествена организация на празник за българина е - ракии и салати на масата...много хора на куп не е на добре.
4. Много неща трябва да се променят в българина, но няма нужда да го коментирам, защото според мен това е загубена кауза.
5. Половината улици във всеки град.
======================================================================================================================================
Weekly Трибуна


DaRvOtO vs kilo_kartofi

Приключение на излет

Обичам излетите, но тази година са ме разпределили на работа в един постинен и сушав район. Единственото подходящо място за излети е местният оазис. Колегите разказваха, че не било много сгодно там, въдели се всякакви гадинки. Но аз все пак реших да опитам и при прървите свободни дни събрах багажа си, натоварих се на модерната ми кола марка Кръстосвач и отпраших към планувания излет. Настаних се аз, опънах палатката и тъкмо да се отпусна спокойно под слънчевите лъчи с питие в ръка и гледам до мен изпълзява един скорпион. Грабнах аз първия ми попаднал инструмент от колата (оказа се БК) и бой по пълзящата твар.

Artesh vs scorp

След като го унищожих, събрах останките му, довърших си излета на спокойствие и се прибрах в моята квартира. Мога само да отбележа, че доста ми хареса и мисля да повторя скоро приключението.

Какво става когато фризьорът отиде на фризьор?

Когато попаднеш в средите на висшата класа, неминуемо те погват папараци и попадаш в полезрението на големите риби, а те рядко обичат да делят място и слава с новоизлюпили се богаташи. Такъв е случаят и с модния майстор коафьор pri4eskata. След като успя да се прокрадне в богаташкия квартал, се наложи и да понесе последствията от това. Местния бос от редиците на червеноармейците се зае да го постави на място. На прическата му се наложи да седне на фризьорския стол и да разбере какво е да бъдеш постриган. При това не просто пострижка, а направо минат с машинката нула номер. Можете да видите сами резултата:

shoshi vs pri4eskata

Близки до фризьора споделиха, че се е заканил да се отказва от живот във висшите кръгове на властта.


Разбит ли е Картелът (не онзи в Меделин, а тукашният)
Kartel: Голям играч, евала, а каза преди 3 дни, че нищо няма да ударя.
Kartel vs Ownage

На свой ред обаче, Kartel беше ударен рано тази сутрин от rManolov. Явно опазването на голяма флота и безсънните нощи за търсене на ресурс, най-вече газ, така необходим за поддържане на корабите в движение, си казва тежката дума. Ето и резултата:

rManolov vs Kartel

Наш репортер успя да вземе ексклузивно интервю от rManolov за събитията около подготовката за битката:
rManolov: А ти да знаеш какви контики бяха докато го ударя, мамата си трака. До 5 сутринта не съм спал заради него, едва станах за работа. Рециклаторите от 3-та пуснах, кръстовете стациониране във 2-ра. Свърши газта. Теглих заем от банката да мога да му летя, че после върнах заема от кражбата. Докато стационирах бях пуснал и 4 астроплоатации да събера газ... Атаката ми беше прецизно пресметната. Час и десет седем-осем минути летеше рециклажа. 51 минути стациониране и 11 минути атака. Всичко сметнато до секунди:

Дата: 02-11-2012, 2:58 атаката
В 03:00:01 Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
4497664 метал
4497664 кристали
2248832 газ
от: [2:1:2]
На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.
На финала потърпефшия отправя и заплахи към rManolov. За наша изненада обаче, часове след разбиването на Картелът, всички свързани с него организации се отдръпват и обявяват официална дистанция с него, а малко по-късно всички данни, документации и квартири където се е подвизавал Картелът са изтрити и унищожени.

Скандал на седмицата

През изминалата седмица станахме свидетели на разиграл се скандал от вселенски мащаб. Основни участници в него са играчите WARRIOR и akalukrav.
След разговори и с двамата засегнати стигнахме до приблизителната истина за събитията. WARRIOR е новият собственик на акаунта nix, но е влезнал във владение без предишният собственик да предупреди съотборниците си. Новият собственик имал предишни дразги с лидера на Питбулите и решава, че не желае да остава в този съюз. При съобщаването на новия статус на акаунта и това, че смята да напусне съюза, очевидно не е бил достатъчно ясен, а и не е бил наясно за отношенията и начина на комуникация между nix и akalukrav. Тези факти довеждат до недоразумение, изказвания не на място и по този начин подвеждане на администрацията да накаже лидера на Питбулите за използването на нецензурни изрази.
Наказанието създава проблеми на върколака, защото забавя чувствително развитието му и акаунта е силно ощетен икономически. Повече по жалбите му може да прочетете ТУК!

Върколака решава, че това не може да остане безнаказано и пише до администрацията, като инициира проверка по процедурата за смяна на собственост на акаунт. Там са открити някои нарушения и акаунт WARRIOR на свой ред е наказан.
По настоящем и двата акаунта са отново в играта, но враждата между тях остава. Нашите информатори споделиха, че по чатове и скайпове се разменят тежки обиди и закани между двамата играчи. Очакваме да видим как ще бъдат изпълнени тези закани. Изтече и анонимна информация за скандал между върколака и Solo (бивш играч на питбулите, ненадейно напуснал съюза преди десетина дни). При разговор със Solo, той отрече да е имало разправия между него и върколака, а самия върки изобщо отказа коментар.
Екипът ни обещава да следи развитието на тези събития.

Надпревара за новогодишната украса

Вече е ноември, остава месец до началото на коледно-новогодишните празници. Надпреварата за украса на домовете всяка година започва все по-рано и е все по-ожесточена. Екипът ни стана свидетел на следната сцена:

Pifa vs LookAtMe

Pifa се опита да унищожи украсата на своя съсед LookAtMe. За радост на LookAtMe, тя(той) не успя да съсипе всичко. Останаха му няколко топки и част от лампичките (да се разбира транспортери) и гирляндите (да се разбира скаути).
С наближаването на празничния сезон опитите за саботаж на чуждата украса ще зачестят. Ще се стараем да ви държим информирани по темата.


Верижна реакция

Както знаете, нищо в природата не се губи, само преминава от едно състояние в друго. В нашия случай едни ресурси преминават от един собственик при друг. Това важи най-вече, когато става дума за ценни метали, скъпоценни камъни и така дефицитната газ. По някога тези събития приличат много на земетресения - един голям трус, последван от няколко вторични. Разликата е, че вторичните са дори по-силни от първия. През изминалата седмица наш репортер стана свидетел на такива трусове. Първият от тях е:
Gru4avio:

Ето я битката. Предистория няма много. Както си бях на работа, Озбърн (от съюза) ми писа че на 3:127:1 има един дето му е малко силничък и дали искам да го видя. Видях че има хубава флотичка заради която си заслужава да се лети. Пуснах атаката, пуснах рецките и поисках още толкова рецки от съюзната планета (понеже съм на работа не държа на планетата рециклатори от съюзната планета, защото не съм активен по това време) Озбърн също пусна танкери за всеки случай. Атаката се получи.

Gru4avio vs qwer

1-ва вълна 120 рецки мина 30-те танкера на Озбърн.
2-рата вълна от 120 рецки не се дореди . Милен обра около 500к кристал и 1к газ.
За сметка на това си пооткраднах ресурсец. Играча влезна малко по късно, поздрави ме и се изтри.
Следващият трус беше почти веднага след първия и засегна много лошо новия собственик на скъпоценностите:

hustler vs Gru4avio

Последния трус също изключително силен засегна вторият собственик. Резултатите са изключително тежки щети понесени от hustler.

milen vs hustler

За момента не са постъпили данни за нови трусове и смяна на собствеността.


Съюзна акция на червените

Вчера във Вселена 2 Станахме свидетели на много добре организирана съюзна акция от редиците на Red Army. Трима червеноармейци: Baal, boar и DaRvOtO, атакуваха представителя на съюз S4M43L – exzon. Атаката беше проведена едновременно на всичките му планети, като по този начин не са му оставили възможност да запази поне част от флота си и ресурса, с който е разполагал. Рециклажа е надлежно събран и почистен.
На вашето внимание предлагаме и самите битки, любезно предоставени от тримата атакуващи:

DaRvOtO vs exzon

DaRvOtO vs exzon

boar vs exzon

boar vs exzon

Baal vs exzon

Пожелаваме все такива успехи на играчите от Red Army, а на потърпевшия скорошно възстановяване.
======================================================================================================================================
Временно класиране на Рунд 20 Вселена 2

Съюзна класация

ИзображениеИндивидуална класация

ИзображениеЗа вас материалите изготвиха: puhcho, slavi и HarryDresden
Bulfleet Weekly Team

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 02.11.2012

Мнение от puhcho » пет ное 02, 2012 3:56 pm

Вселена 1


Новият старт на Вселена 1: Кой ще хапне пълнената пуйка?

В понеделник 5.11.2012 г. се очаква старта на новия рунд във Вселена 1. Екипът на bulfleet реши да отправи предизвикателство към своите почитатели. Наред със стандартните правила, ще има и някои нововъведения. Идеята е да се направи нещо като маратон, в който последният стигнал до трапезата, печели, а стила на игра да е „подлей вода на другарчето“.
За да имат шанс всички да се включат качествено в надпреварата, вселената е в режим на коефициент за нападение х 3 по общи и ресурсни точки. Така се осигурява широк диапазон на действие. Някъде в средата на вселената (3.250.1), ще има сложена богата трапеза с пълнена пуйка, в лицето на един админски акаунт оборудван с флот за около 600 – 700 к точки и отворен за атаки. Целта е да се разбие този акаунт. Победител ще е този от играчите, който хапне и последната хапка от трапезата, образно казано. С други думи, който удари и последният кораб на тази планета, той печели купата.
На пръв поглед изглежда лесно, но трябва да ви предупредим, битките с админската трапеза не дават рециклаж, всички загуби са за сметка на клиента.

Надяваме се тези нововъведения да донесат и интересни интриги за играчите във Вселена 1.За вас материалите изготвиха: puhcho, slavi и HarryDresden
Bulfleet Weekly Team

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Re: Bulfleet Weekly 02.11.2012

Мнение от puhcho » пет ное 02, 2012 4:02 pm

ИзображениеАдмин или проститутка?

Налага се да работиш извънработно време. Като проститутка.
Обикновенно работиш до късно. Като проститутка.
Като правило, нощем продуктивността ти се повишава. Като на проститутка.
Плащат ти, за да задоволиш клиента. Като на проститутка.
Клиентът плаща много, но почти всичко го прибира шефа. Като проститутка.
Плащат ти фиксирана сума, но трябва да работиш докато свършиш. Като проститутка.
Никога няма да започнеш да се гордееш с работата си. Като проститутка.
Плащат ти за удовлетворяване на фантазиите на клиентите. Като проститутка.
Трудно е да се обзаведеш със семейство и да го издържаш. Като проститутка.
Когато те питат с какво се занимаваш – не можеш да обясниш. като проститутка.
Губиш връзка с приятелите си и започваш да комуникираш само със себеподобни. Като проститутка.
Клиента ти плаща пребиваването в хотела и проработените часове. Като на проститутка.
Шефът има разкошен автомобил. Като на проститутка.
Когато удовлетворяваш клиента те ценят. Като проститутка.
Но в края на краищата се чувстваш сякаш си се измъкнал от ада. Като проститутка.
Проверяват те за професионална пригодност със странни методи. Като проститутка.
Клиента винаги се стреми да заплати по малко, но в същото време чака от тебе чудеса. Като проститутка.
Всяка сутрин се събуждаш и си казваш “няма да се занимавам с това цял живот”. Като проститутка.
Не знаейки нищо за своите проблеми, клиентите очакват да им дадеш нужния съвет. Като от проститутка.
Ако нещо не е както трябва, виновният си ти. Като проститутка.
Налага се да правиш безплатни услуги на началника, приятели и познати. Като проститутка.

И се питаш накрая: “АБЕ, аз системен администратор ли съм или ….?” :blink:

:p020: Каква е разликата между рицарят и девицата?!
Рицарят винаги се бие до последна капка кръв, а девицата до...първата

:k018: puhcho звъни в службата за компаньони:
- Имате ли силни мъже?
- Разбира се!
- А силни и красиви?
- Всичките са такива!
- А силни, красиви и стилни?
- Да!
- А от тези силни, красиви и стилни има ли такива, които дълго не свършват?
- Да!
- А има ли такива които дълго, дълго, дълго, дълго не свършват?!
- Имаме такъв, взимате ли го?
- Да! Давайте го!
След половин час се звъни на вратата. Тя отваря, а там стои силен и красив младеж с цветя, целият облечен в Кавали и Гучи, дори чорапите – Бриони и т. н.
Влизат в спалнята, тя ляга на кревата, а той в това време хвърля цветята, и започва да къса всичко по себе си, костюма на парченца, ризата на парцали… а тя:
- КАКВО ПРАВИТЕ? ЗАЩО ТАКА КЪСАТЕ?
- ЗАЩОТО КОГАТО СВЪРША, ВСИЧКО ТОВА ЩЕ Е ИЗЛЯЗЛО ОТ МОДА!

:k078: Кметство в малко село. Вътре тихо, спокойно, чува се мухите как жужат, само HarryDresden, чистачката, мие пода с един парцал. Нехайно влиза кмета, бай slavi, с ръце в джобовете. HarryDresden се обръща към него и казва:
- Кмете, додоа едни млади 'ора и каза'а, че тука щели да пра'ат ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЯ. Бай slavi отговорил:
- Е пааа нек прават кво сакат.
- А кмете, я да питам, 'се пак - к'во е т'ва ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЯ, да знам требе ли нещо да са подготвяме? - попитала HarryDresden.
Кметът се замислил малко, почесал се и казал:
- HarryDresden, немам представа к'во е тва ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЯ,... ама ти са подмий за 'секи случЕй..

:k038: seeker си простира гащите и си мърмори под носа : - На никой вече да нямаш доверие в днешно време... ама на никой ! Даже и на себе си! А уж само исках да пръдна.

:a082: Учителката:
-Ученици, какво е факт и какво е парадокс?
Иванчо вдигнал ръка:
-Факт е гопожо, че х*ят като се надърви, става като кокал, а парадокс е, че вътре кокал няма…
-Марш навън, стига глупости!
Иванчо излязъл в коридора и се сблъскал с директора.
-Иване, какво пак си се провинил?
-Ами, г-н Директор, учителката попита какво е факт и какво е парадокс, аз ѝ отговорих:„Факт е, че п*тката е винаги мокра, а парадоксът, че никога не мухлясва…
Засмял се директорът и понеже отдавна имал мераци да изчука въпросната учителка, решил да пофлиртува с нея.
-Иване, прав си, хайде да влезем. Ще кажеш пред мен на учителката какво е факт и какво е парадокс.
-Госпожо, Иван знае отговора на въпроса.
-Добре, но без глупости!
-Ами факт е, госпожо, че Земята е кръгла!
-Браво, Иване!
–А какъв е парадоксът на кръглата земя?
-Ами парадоксът е, че хората винаги ще намерят едно ъгълче да се нае*ат...

:a028: Седи си един композитор вкъщи. Работа няма. Пари няма. Криза… И изведнъж телефонът му звъни. Обажда му се един приятел режисьор:
— Трябва ми тема за финалните надписи на филма. Ще праснеш ли нещо простичко? Премиерата ми е след две седмици, помогни ми, че съм на зор!
— Нямаш грижа! Кажи ми само за какво е филма, да не се изложа с музикалната тема?
— В него изобщо няма музика! Темата ми трябва само
за титрите. Представи си: от сухо дърво се отронва лист и с бавен зигзаг пада на мокрия асфалт, и в момента, в който стига до земята — започват твоята тема и надписите.
— ОК. След седмица ще съм готов!
И гладният композитор сътворил неимоверно красива, дивна музика — направо за "Оскар". Пратил я на режисьора.
Той му благодарил и го поканил на премиерата…
Отива композиторът — залата празна. Само на балкона седят възрастна двойка — и двамата над 80-годишни.
Ясно, мисли си композиторът, драмата вече не е на почит, само възрастните ги интересува.
Седнал, светлините изгаснали и започнало…
На фона природата младеж в самозабрава чука мадама с огромни цици, като баскетболни топки.
След това дошла нова двойка, разменили се… После - негри, куци, сакати, зайци — екранът вече не ги побира!
След това притичало и едно кученце!!! Първо оправило всички, след това всички оправили него…
И тук камерата показва в едър план сухото дърво, листото се откъсва и с бавен зигзаг пада на мокрия асфалт, звучи неземна, дивна музика и започват надписите.
Светват лампите…
Композиторът седи в шок, червен като домат от срам.
Мисли си "Мамка му и режисьор, как ми услужи! Какво ли ще си помислят хората сега за мен!" Става от мястото си и с тази мисъл тръгва към изхода и забелязва, че възрастната двойка седят в прединфарктно състояние, и го гледат…
Той не се сетил да им каже нищо друго освен:
- Музиката е моя!…
А те, продължавайки да гледат със стъклени очи празния екран, му отговарят:
-… А кученцето е наше...

:a018: Дъщеря попитала майка си:
-Мамо,ти защо се омъжи за татко?
-Ами...как да ти кажа,мила моя?!Татко ти правеше невероятен секс.С това ме спечели..
-A след това спря ли да прави невероятен секс?
-Спря да прави,защото вече не му става.
-Мдаааам....-рекла си дълбокомислено -Хуй до време,глупост-до гроб!

:a020: Както обикновено, съпругът се връща по - рано от командировка и сварва жена си с любовник в спалнята. Само че, съпругът бил военен и не си поплювал много.
Извадил пистолета и им наредил:
- Жена, ти в левият ъгъл на стаята. Ти, нещастник, в срещуположния.
Ония двамата, треперят от страх и изпълняват. Съпругът продължава:
- Сега, клякате и се изсир*те!
- Ама скъпи как так… - мъжът я прекъсва със сваляне на предпазителя.
Свършили те работата, а съпругът:
- Сега си разменяте местата!
Ония пак изпълняват.
- Ха сега, клякате и всеки да изяде, каквото му е надробил другият! - и опъва петлето назад. Ония се молили, молили накрая… къде ще ходят… изпълнили нареждането…
След 3 месеца жената и любовникът се срещат на улицата. Любовникът:
- Скъпа, защо не ми се обждаш вече? Вече не ме ли обичаш? Не мога да живея без тебе!
А жената:
- Да бе! Ти ако ме обичаше поне малко, нямаше такова огромно лай*о да изсе*еш!

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 02.11.2012

Мнение от puhcho » пет ное 02, 2012 4:04 pm

Bulfleet във Facebook


Уважаеми летци,
съобщаваме Ви, че може да станете фенове на любимата ни онлайн игра и във Facebook. Последвайте ни в нашите две нови страници, където ще откривате информация за развитието на двата рунда във Вселените и ще може да спамите и обсъждате на воля.

Очакваме Ви!

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/289722457716400

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/303196709738748

Заключена

Върни се в “Bulfleet Newspaper”