Bulfleet Weekly 23.09.2012

Вашият източник на информация

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 23.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 23, 2012 4:44 pm

Изображение

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 23.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 23, 2012 4:44 pm

SMS за 6 лв - как работи?


Уважаеми играчи,

Считано от 03.09.2012г. се въвежда промяна в начина за пращане на SMS за 300 кредита (6.00 лв.) в посока ваше улеснение. Услугата преминава към Тераком, вместо досегашния посредник Фортумо т.е. изпращането на SMS ще става като познатиет до сега методи за 100 и 220 кредита. Вече няма да е нужно системата за плащания да бъде отваряна и активна по време на пращането на SMS-а. Трябва просто да изпратите генерирания код на посочения номер и кредитите ще бъдат начислени към акаунта ви. Цената на SMS-а не се променя.


НОВ МЕТОД ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА НАНОКРЕДИТИИмаме удоволствието да ви съобщим, че вече може да се възползвате от подобрените условия на един от методите за плащане в България - Cashterminal.

Как бихте могли да закупите кредити посредством Cashterminal - лесно и бързо, само с няколко стъпки:


1. Отидете на някой от терминалите на Cashterminal (Списък с адреси на Cashterminal в страната можете да видите на http://www.cashterminal.eu/places.php)
2. Изберете Сайтове за колективно пазаруване и Онлайн игри
3. Изберете XS Online Games
4. Изберете желаната от вас игра и пакет
5. След като платите, ще ви бъде издаден касов бон, който трябва да запазите. На него е отбелязан код, който трябва да въведете в системата за плащане, избирайки съответния закупен пакет.
6. След въвеждането на кода, кредитите ще ви бъдат начислени веднага.

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 23.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 23, 2012 4:45 pm

Здравейте флийтъри, както ние така и вие най-вероятно сте забелязали, че през лятото има много малко активни потребители из галактиките на любимата игра, но за съжаление лятото е към своя край и всички се надяваме, че в най-скоро време ще видим играчите във вселените активни.
До скоро си имахме 2 активни вселени, но след дългите безсънни нощи и многото работа от страна на администартора във Вселена 1- RoYaL и човека без който любимата ни игра- Bulfleet в момента може би щеше да е само история - Freeico, в разгара на лятото, по средата на месец август, отвори врати и вселена 1. Изминаха 2 екпериментални турнира, които върнаха някои от "старите" флийтъри отново към света на Bulfleet. Дали краткото времетраене, ускорения добив или носталгията към Вселена 1 възвърна някои от тях предстои да разберем.
В останалите 2 вселени нещата като че ли са в застой, във Вселена 2 летния рунд все още не е завършил, като очакваме това да се случи най-късно до 30-ти септември, а във Вселена Хардкор започна нов есенен рунд, като в него не видяхме нито една промяна по правилата спрямо летния рунд.
Екипът ни и много от флийтърите си зададоха въпроси като: Какво става във Вселена Хардкор? Защо няма промени? Администрацията ли е изчерпана или са сърдити на флийтърите за обидите по техен адрес?
Екипът ни потърси за коментар екипът на администрацията на Вселена Хардкор.

1. От няколко рунда насам няма почти никакви големи промени по вселената, защо така се получава?
2. Обмисляте ли затварянето на вселена Хардор?
3. Изчерпани ли са ви идеите за развитието на любимата ни игра?
4. Да не би да сте сърдити на флийтърите за обидите които сипят по ваш адрес и как приемате това?
5. Получавате ли добри идеи за развитието на играта от флийтърите, и ако да, защо не ги реализирате?
6. Какво мислите за вселена 2 с дългите и скучни рундове там и късите турнири във Вселена 1?
7. Как виждате вселените на Bulfleet след 5г.?
8. Има ли вероятност за обединяване на Вселена 2 и Вселена Хардкор?
9. Да очакваме ли нещо грандиозно за зимния рунд?
10. Пожелайте нещо на всички флийтъри и флйтърки.
charovna

1. Доизкусуряваме това, което сме въвели като първоначална "Голяма промяна", макар, че това определение е доста относително.
2. Твърдо - НЕ!
3. Не са изчерпани.
4. Не съм сърдита на никого, всеки има право на собствено мнение, колкото и погрешно да е то.
5. В последно време не получаваме кой знае какви идеи, поне аз не съм видяла нищо интересно и смислено от доста време насам.
6. На мен Втора Вселена винаги ми е била интересна, защото играя там и там са всичките ми приятели. Първа не мога да я обсъждам, защото долу - горе не знам какво се случва там, освен това, че съм запозната с правилата. Надявам се Роял да съумее да я направи интересна, да привлече повече потребители, да се забавляват играчите.
7. Не съм от хората, които си правят планове за 5 месеца напред, камо ли за след 5 години. Леко съм суеверна.
8. Не, няма такава вероятност.
9. Нищо "грандиозно" не очаквайте, моля! Не можем всички да скачаме по главата на freeico и да очакваме от него постоянно да прави чудеса от храброст. Нека направим това, което досега сме въвели като промени да работи като хората, да отстраним доколкото ни е възможно слабите му страни и тогава да мислим за грандиозните му там работи!
10. На всички желая здраве, добро забавление в играта и да бъдат все така изобретателни в измислянето на претенции, които имат към администрацията.

И докато във Вселена Хардкор рундът тепърва започва във Вселена 2 е в своя край. И тук не пропуснахме администрацията на вселената:
1. Как премина рунд 19 през погледа на администрацията?
2. Ще има ли рунд 20 и какво да очакват флийтърите за него, някоя грандиозна промяна или по скоро косвенни ще са?
3. Какво мислите за вселена 1 и късите турнирчета там?
4. Вие как мислите,защо администрацията на вселена хардкор не направи нито една промяна за рунд 30?
5. Ще се обединят ли вселена 2 и веселена хардкор?
6. От къде черпате идеи за развитието на играта и вслушвате ли се във севетите на флийтърите?
7. Как виждате вселените на Bulfleet след 5г. ?
8. Как приемате обиди от флийтърите по ваш адрес?
9. Нямаше много наказания през настоящия рунд, на какво се дължи това, по малко контрол от ваша страна или по честни флийтъри?
10. Пожелайте нещо на всички флийтъри и флйтърки.
Администрация

Рунда още не е приключил.

Да.

Тепърва се оформя мнение.

Питайте тях.

Не

Идеи се черпят от всички възможни източници. Прилягането е съвсем друго нещо.

CORWIN

1. В началото започна доста интересно, след 1-вия месец – малко поутихна, в началото на 3-я месец имаше пак интрига с „безалкохолните” но и тя поутихна. И завършва доста изненадващо, поне за мен лично. В крайна сметка всеки си носи отговорност за действията и/или бездействията и последствията от тях.
Смятам, че основната промяна (двойния коефициент за обхват на атака, разнообрази доста играта) се прие добре от играещите. Даде повече интрига и забавление. Смяната на расите също разнообрази тактиките за развитие и тепърва ще се види дали ще определя и стратегически играта. Като цяло играта във вселената мисля, че спечели с новите правила ... За всичко останало – важно е какво мислят тези които играят. Както казах и преди време – колкото по-малко се меси администрацията – толкова по-добре.
2. Рунд 20-ти – баси, кога стигнахме до това число! Звучи стряскащо. Да, ще има. Тази седмица се видяхме с Димо и Валето, както и с Ицо и в общи линии начертахме рамките за предстоящия рунд. Скоро ще ги обявим и като правила за игра. Грандиозни промени не очаквайте. Като ориентири мога да спомена: двойния коефициент на атака; възможността за смяна на раси по време на играта – остава; остава неразрушимостта на основна планета от атака със ЗНС, ако тя се намира в 3-та галактика... Ще има и някои нововъдения ... но за тях има време.
3. Експериментална вселена. Иван (като водещ администратор там) да опитва разнообразни игрови схеми с цел по-итригуващи предложения към играчите. Няма лошо. Аз, лично съм по-консервативно настроен, може би от годиниките ми, но за всеки влак си има пътници. Пожелавам успех както на екипа, така и на играещите там. Едно, единствено нещо искам да споделя – Дано не се получи ускорено изхабяване на играчите в тази вселена. Но това си е лично мое мнение, с което не искам да ангажирам никого.
4. Така са преценили. Понякога не е необходимо нищо да се променя. Щом работи и щом обсъжданите евентуални промени не са сработили както трябва... по-добре да оставим нещата такива каквито са били. Не виждам смисъл от промени , само заради самите промени – ако не видят до нещо по-заитригуващо или по-добро. Вселената има свой контингент от играещи, които харесват точно тези правила и играят точно при тези условия на игра. Може би администрацията е решила, че така е по-добре.
Желая им успех.
5. Нямам идея. Не съм присъствал на обсъждане за подобно обидениние, а и никой не ми е искал мнението. Ако и когато това започне да се обсъжда и поискат мнението ми, ще си го кажа. По мои сметки в момента сумарно играещите Булфлийт, в която и да е вселена са около 400 и 600 човека, максимум 700. Говоря за отделни индивиди, не за акаунти. От тях имаме припокриване на около 200-250 човека, които играят в повече от една вселена.
Имаме и около още 200-300 човека, които предпочитат да играят в точно една определена вселена (няма значение, дали тя се нарича 2-ра, Хардкор или 1-ва от скоро). Всеки си избира сам в зависимост от времето с което разполага, от хората с които го кефи да играе, от правилата важащи в определен рунд ... от най-различни неща.
6. Основно от комуникацията ми с хора играещи в играта! Пречупено разбира се през моята и на екипа ни гледна точка за играта. Измисляме си неща, коментираме ги, тестваме ги ... и ако сметнем, че биха били по-полезни за играта ги вкарваме. Ако видим, че не сработват отпадат било то веднага, било в следващ рунд.
Пример: Иван (Юда) ми пилеше за вкарването на двойния коефициент за атака, поне от година ако ли не и от повече. Най-сетне го вкарахме ... и определено смятам, че това РАБОТИ.
7. Разсмяхте ме с този въпрос. След 5 години ... Оооо, надявам се да се виждаме с приятели от Булфлийт около маса и да пием по някоя и друга бира. За играта надали ще си говорим, освен с носталгия и припомняне на приятни моменти. То като се замисля и сега като се събираме си говорим за всичко друго, и най-малко за играта.
8. Всеки има право на мнение и право да го казва. Не съм от обидчивите... Приемам, че някой има своя собствена гледна точка за нещата, било то на базата – информация, с която разполага. Било защото просто си е темерут (то кой ли не е). Или защото така си е решил и за него този цвят е „тревно зелен с малки слънчеви зайчета подскащи от цвят на цвят” и ако ще целия свят да му говори, че това си е кърваво червено ... все тая ... Той си иска това, което си е решил. Единствено мога да уважавам мнението на когото и да е било. Това, да имаш мнение е нещо, което заслужава уважение.
Ако това мнение не ми харесва е и какво, няма да се обърне света, я !
9. Определено и на двете. По-либерално отношение към малките прегрешения и по-малко ишмари от страна на играещите. Към това като прибавим и изобщо по-малко играещите .... Картинката е пълна .
10. На всички желая основно ЗДРАВЕ ... Повече хубави моменти извън играта и вътре в нея. Не забравайте, че сте тук за да се забавлявате.

И накрая, но не на последно място ще ви представим завърналата се Вселна 1 и администратора в нея.
1. Изминаха 2 експериментални турнира, какво оценка ще им дадеш?
2. Колко време ви отне за да заработи Вселена 1 отново и какво ви костваше това?
3. И в двата турнира имаше един и същ победител, ще му забраниш ли достъпа до вселената за да не отказва другите флийтъри?
4. Колко време ще продължи според теб настоящия турнир?
5. Наградата която се предоставяше на победителя, той самия сподели че ще я подари на някой приятел, има ли такава възможност?
6. Късите турнири ли са бъдещето на Bulfleet?
7. Как виждате вселените на Bulfleet след 5г.?
8. Добра идея ли е обединяването на Вселена 2 и Вселена Хардкор?
9. От къде черпате идеи за промените?
10. Пожелайте нещо на всички флийтъри и флйтърки.
RoYaL

1. Изминаха три - първият беше най-експериментален. Не е лошо като за начало, но определено е самото начало.
2. Отне почти 1 година, като няколко месеца бяха планинг и повече от половин година да се сложи действащ код на вселена и да се пуснат спрените модули, от когато беше ретро рунд. Нещата стават бавно, и все още има такива в процес на разработка, но има ли желание - има и начин.
3. Не, разбира се - негово право е да играе. Булфлийт е свободна услуга и не можем да забраняваме достъпа на когото и да е. Правилата на всеки турнир са различни, ако успее да спечели всеки един от тях - значи си имаме едноличен победител в играта и е време да помислим как да я променим из основи, за да няма такива прецеденти.
4. 40-50 дена.
5. Победителят казва акаунт в друга вселена, планета и информация за нея. Ако отговаря на условията - начисляваме наградата. Ако има достатъчно информация за акаунт на свой приятел и ни е предоставил това на обратна връзка - ние нямаме никакво основане да му откажем.
6. Динамиката. Ако късите турнири я предоставят - значи, да.
7. На само и единствено мобилна версия, ако не - значи затворени.
8. Да, не е нужно да има толкова много вселени. Трябват повече пазари, а не вселени в един пазар.
9. От успешни игри и на база изиграното в булфлийт, мнението на хората. Идеята с турнирите (които все още въобще не са във вида, в който съм ги замислил) дойде от отдавна наложилата се практика в една иначе проста игра - Покера. Цялата тази система с турнири, сателитни турнири, фрийроли, платени такива ми се стори като един модел, който може да се наложи и в булфлийт. Така, че ако всичко върви по план, може да се очакват турнири със записвания и ограничена бройка, турнири с вход, свободни такива и т.н. но това разбира се е поглед в бъдещето и не искам да давам напразни надежди на играчите.
10. (маха пред камерата) Много успехи... и целувки за флийтърките (въздушни, пред камерата).

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 23.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 23, 2012 4:45 pm

Вселена Хардкор

1. Допада ли това че няма промени от предния рунд?
2. Има много нови имена и съюзи, знаете ли кой кой е всъщност?
3. Какво избягвате като криете в началото кои сте всъщност?
4. Кои ще са съюзите които ще направят рунда интересен?
5. Кой ще е първия изтрит акаунт?
AlbertoBertoreli

1. Не.
2. Долу-горе.
3. Предишни вражди.
4. Първите 3 както винаги.
5. Боинга както и да се пише.

Ace

1. Да.
2. Да.
3. Не крия, един човек знае и това ми стига.
4. Надявам се топ 3.
5. Пих кафе сутринта, но пропуснах да видя бъдещето. Следва да видим.

Lieutenant_Gruber

1. Допада ми, поне няма да каже човек, че е по-зле от миналия.
2. Някой знам, други не знам.
3. Ей така за бъзика и без това се разбира винаги.
4. Няма да е интересен.
5. Моя.

lubaka666

4. Асес и ало ало, защото тука сме бедни за да ползваме нанокредити.

Sagittarius

1. Не съм играл в харда от година и повече. Така че всичко ново оттогава е ново за мен и сега.
2. Повечето играчи са ми с непознати никове, освен някои, които съм виждал във 2-ра вселена. Съюзите - също.
3. Не се крия - играя с този ник от 2005-та.
4. Предвид малкото активни играчи, предполагам, че тези, които сега са в топа ще трябва да са водещи в рунда.
5. Не знам, ако не ми е интересно може и да е моят.

rManolov

1. Играя за кеф, няма значение дали има промени или няма.
2. Мен всички имена са ми непознати, бях малко пауза с булфлийта.
3. Чудят се какво да правят, името не прави играча.
4. Надявам се всички да го правят интересен, а не само част от тях.
5. Този който бъде изтрит първи.

KSP

1. Донякъде, да. Но и нововъведенията понякога са интересни.
2. Не всички. Мисля, че рундът ще е по-интересен с толкова много нови съюзи.
3. Не крия.
4. Рано е да се каже. Има много амбициозни съюзи, но съм сигурен, че поне 1-2 от тях ще изгорят рано.
5. bqlka.

ssammson

1. Не, промените правят играта по-интересна, без тях е все едно и също!
2. Някои знам, други не, но в крайна сметка сме винаги едни и същи!
3. Никога не крия кой съм! Крия само ресурс и флот!
4. alo alo, СМЕРШ и МЕЛМАК!
5. alucarDD 100% .

saladin

1. И така си е добре.
2. Няма нищо ново, всичко е с нови никове.
3. Като си с един и същ ник всеки ти знае и кътните зъби, затова се налага да се ирае с нещо ново и по различен начин.
4. 4-5 съюза са.
5. Рано е да се каже, всеки може да е.

Itachi

1. Мммда.
2. Повечето ги зная, но има и някои нови.
3. Пфффф излишен спам.
4. Haters vs. Haters VIP.
5. Не мога да кажа.

Erich_Von_Klinkerhoffen

1. Промени не е точната дума, като цяло правилата не ми допадат. Поне коефициента да бяха пипнали да е като на другите вселени...
2. Някои знам, някои не. Като почна да ги бия, сами ще си кажат.
3. Няма нищо за криене, просто малко разнообразие.
4. Предполагам обичайните заподозрени сред които е и нашият.
5. F5.

Madame_Fanny_La_Fan

1. Не.
2. Не.
3. Нищо не избягвам а е така за ранообразие.
4. Ало ало според мене.
5. Не знам.
======================================================================================================================================
Weekly Трибуна


ssammson vs Erich_Von_Klinkerhoffen

Temple vs BlackAce

ssammson vs AlucarDD

Nefertiti vs nohuty

Nefertiti vs Prometheus
======================================================================================================================================
Временно класиране на Рунд 29 Вселена Хардкор

Съюзна класация

Изображение


Индивидуална класация

Изображение


За вас материалите изготвиха: puhcho & slavi
Bulfleet Weekly Team

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 23.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 23, 2012 4:46 pm

Вселена 2


В началото на рунда съюзите Varna и REDARMY си спретнаха един официален алианс, окупираха топ 10 и Varna поведе в съюзната класация. В индивидуалното класиране през по-голяма част от него водеше serios, но в даден момент съюз Комшии го бяха притеснили сериозно и той се обърна за помощ към Varna, те от своя страна, като един добър съюзник, нападнаха комшиите и докато не ги накараха да се изтрият не ги оставиха на мира. След отпадането на комшите всичко изглеждаше спокойно, но се появи съюз Coca^Cola и те дадоха заявка за влизане в топ 3 при съюзите и топ 10 в индивидуалната класация. Те също започнаха да нападат 2-та водещи съюза и в един момент terminatora удари няколко флийтъра от REDARMY, а в същото време Varna се бяха заели с azsxdcfvgb и му изтриха почти всички планети. Съюз Coca^Cola почти спряха игра.
Около съюзната класация нещата изглеждаха ясни, Varna водят убедително, но от към индивидуалната останаха няколко неизвестни, след като sea и serios се отдадоха на търговия. sea поведе убедително и всички си помислиха че тя ще спечели рунда, но serios беше обещал, че ще се бори с всички сили за първото място. Броени дни преди края на рунда serios реши да развали алианса, докато Varna и odesos си спяха спокойно и след кратко организиране за събирането на боклука битките станаха факт.

serios vs Odessos

serios vs Varna

serios vs Varna 2


serios
1. Как се реши да развалиш НАП-а със съюз Варна и защо?
2. Трудно ли взе решението за атаката и колко време ти отне подготовката за битката?
3. По наши наблюдения съюз Варна ти помогна във войната с комшиите, не е ли некоректно от твоя страна да искаш помощ през рунда и изведнъж да се обърнеш на 360 градуса?
4. Как издържаш вече почти 3месеца да играеш по 18-19 часа на ден, не се ли чувстваш изморен. С какво заместваш съня, или имаш някой сийтър, който те замества за по няколко часа?
1. Първо че не е НАП ами Алианс, а аз още преди доста време им казах че играя за първото място и реших да се боря по какъвто и да е начин!
2. Решението не беше много трудно, защото споделям мнението на много хора за сравнително нечиста игра от страна на някои играчи, а подготовката стана точно за 24 часа време!
3. А за войната с комшии не смятам много за помощ, защото на мен ми изтриха 4 планети, а на тях изтриха ли им въобще толкова на целия съюз и не трябваше ли да речем когато съюз Кока-кола удариха Odessos да се включат във война с тях ами ние поехме повечето удари и ние все още ги дебнем да ги бием, а от тях никаква реакция! А пък и играта си е игра, която трябва да се играе и трябва човек да се забавлява, аз съм доволен, че за последните 2 месеца бездействие поне ще имам интерес наистина да играя малко повече!
4. Аз да ти кажа нямам толкова много часове даже последния месец бях на по 14-15 часа игра от които имам 5-6 макс активни, а времето за сън ми е малко. Аз и преди ти споделих че не мога да спя по много, но август месец имах и малко проблем със здравето за около 20-тина дена и си седях вкъщи и не можех да излизам дори и можех само булф да цъкам по малко, и друго е че имам доста нощни смени, които спомагат за седенето онлайн, а за сийтъра дето питаш никога не съм ползвал и не бих ползвал, защото нямам доверие на друг играч да ми играе акаунта и ако ме ударят предпочитам да съм си аз виновен.

Varna
1. Как ще коментирате решението на serios да развали НАП-а и да ви удари?
2. Не е ли некоректно от негова страна да иска помощ през почти целия рунд от вас а накрая да се завърти на 360 градуса?
3. За бъдещи рундове ще правите ли пак официални напове или само индивидуални с определени играчи?
1. Малко труден коментар по този въпрос решил е и го е направил, макар ,че не отчете кой му помогна и кой не този рунд.
2. Той не поиска помощ, ние сами се включихме след като видяхме, че е сам срещу комшиите. Мислехме, че след падането на 2-рата планета РА ще се мобилизира и ще помогне на своя играч от техния лидер разбрах, че никой няма звезди. Кратко обсъждане и последваха действия от наша страна. След като serios забеляза на къде отива развоя на събитията след 4 дневен мод отново се върна в игра. Не знам какво го подтикна да направи това и не ме интересува вече.
3. За в бъдещи рундове няма да има напове или алианси със съюзи или играчи, този Алианс беше даден заради някои играчи във съюз РА, няма да споменавам никове те сами знаят кои са. Лично за мен след тези техни действия повечето престават да съществуват като такива. Пожелавам им да продължават в същия дух и да се държат все така сплотено и заедно, от началото, до самия край на рунд.

REDARMY
1. Какво мислите за решението на serios да развали алианса и да нападне varna?
2. Кой на кого помогна повече през рунда?
3. Ще развали ли битката приятелските отношения между двата съюза?
4. За бъдещи рундове ще сключвате ли пак алианс с някой?
5. Сигурен победител ли е serios или има какво още да покаже sea?
Baal

1. Рунда е в края си, вече е време да се реши класирането.
2. Мисля че взаимно си помогнахме много. Никой от двата съюза нямаше да му е лесно ако беше сам.
3. Надявам се другия рунд да сме пак заедно.
4. Всеки който ни е потърсил сме правили някаква политика.
5. Ако ме питате вечерта преди края, няма да съм сигурен какво да кажа.

Varna

sea

1. Възход на личностите в РА! Друг коментар нямам, нека играчите във вселената си кажат мнението, аз чух вече достатъчно. Може да е изненада, но го очаквах. Преди 4-5 дни се опитах да говоря с Varna за това, но не успях той просто каза, че това е невъзможно да се случи.
2. Помощ от РА към нас аз поне нямам спомени някога да е имало /дори и в предни рундове/. Като върна лентата на рунда назад бих казала, че с това, че отказахме рано Комшии и летях по azsxdcfvgb от Coca^Cola превърнахме рунда в поредната бозава история. РА вече нямаше да ги има, а Топ водача в класирането щеше да продължава да си синее на 400к. Днес имах интересен коментар от него, че той играел за първото място, а за нас да остане съюзното. Ние договорки с РА за класиране не сме имали. И една от причините да тръгна да играя за първото място беше това, че след отпадането на
Комшии, РА се взеха много на сериозно и тръгнаха да ни местят от съюзната, ако се бяха кротнали може би тогава и аз щях да влизам от дъжд на вятър в БФ както останалите наши играчи.
3. Аз там приятели нямам. Съобразявала съм се винаги с политиката, която е определял лидера, колкото и да не съм била съгласна.
4. Видя се, че е пародия, и всички знаят каква скука настава от това.
5. Можех да си кротувам до 24-ти и да изпреваря serios на финала, но не съжалявам, че стана така. С тази си постъпка, играчите от РА, които уж трябва да са за пример на другите /знаем кои играят вътре/ показаха на какво са способни. Дали имам какво да покажа, имам - въпрос е дали ще го направя.

Odessos

1. Нямам думи за това което направи въпросния играч, пролича си кой колко струва и му честитя за битките и с мен и с варна. Лесно е да литнеш на
хора, които са се отказали да играят, визирам мен, защото аз спрях след като изчезнаха комшиите, и хора които в момента нямат физическото
време да са вътре визирам варна. Ако искаше да докаже нещо трябваше да лети докато играехме, но изглежда за това се иска кураж, който той няма.
Както се видя при битките с комшиите синьото много му отива .
2. Няма чопля дребни селски интриги като колегите от РА, знае се достатъчно добре кой на кого е помогнал и как и после кой как благодари за помощта.
3. След последната случка не мисля че някога е имало приятелски отношения.
4. Аз лично съм против алианси и напове, така че не мисля че повече ще има такива издънки.
5. В тази игра нищо сигурно няма когато отпаднат уговорките.

koledarche

Отвратително некоректно отношение от страна на СЕРИОЗ. Може би трябваше да се пише Несериоз или Предател, ето това е нещастието да попаднеш на приятелски огън.

Seahorse

Ето и моя отговор

Здравейте, във връзка с новия брой на Bulfleet Weekly бих искал да задам няколко въпроса към съюз RED ARMY:

1. Кое накара играч serios да развали алианса със съюз Varna?
2. Защо играч serios удари двата по-слаби акаунта в съюза, а не удари прекият конкурент за първото си място - sea?
3. Какво направиха съюз RED ARMY когато ги летяха съюз "Комшии"?
4. Това, което се случи демонстрация как се играе Bulfleet ли беше от играчи пряко обвързани с играта?
5. RA, доволни ли сте от резултата?
======================================================================================================================================
1. Какво мислите за решението на serios да развали алианса и да нападне varna?
2. Като страничен наблюдател според теб кой на кого помогна повече през рунда?
3. Вие имате ли алианс с някой и бихте ли го развалили за да спечелите рунд?
4. Постигнахте ли поставената цел през настоящия рунд?
5. Сигурен победител ли е serios или има какво още да покаже sea?
RoYaL

1. Гениално, жалко че не е практика в булфлийт. Има 3-4 такива случая за цялата почти 8 годишна история на играта.
2. Какво значение имат помощите? Кой от когото е получил помощ - усмихнал му се е късмета. Не е луд, който яде зелника. Не мисля, че трябва да се сипят цветя и рози по такъв случай.
3. По принцип нямам, но бих го направил, зависи от обстоятелствата.
4. Постигнах ги преди много рундове.
5. Не е, има още ресурси в п... в търговията, дето има да се харчат от играчите.

jutev

Чесно не знам кой на кого помага. sea 80% ще спечели. Колкото до мен не успях, надявам се през новият рунд да успея.

iYi

Бих отговорил само на 4-ти въпрос. Да постигнах целта си, защото за по-малко от месец направих повече от 100к точки и съм в топ 100 и на 30-то място по бойни точки, които са моята цел. Според мен играта има нужда от повече хора, които обичат битките, а не тъпи защитници. Относно serios, sea и другите с много точки бих казал, че с пари всичко се постига.

Mimicry

1. Какво да мисля, не ме интересува, отчаян ход за да се вземе рунда, но мисля, че не е достатъчен.
2. Нямам представа.
3. Много зависи.
4. Не съм си поставял цел.
5. Изказах си мнението, че според мене сий пак сигурно ще го вземе...
======================================================================================================================================
Weekly Трибуна


aleks vs VARVARIN

aleks vs Karmain

aleks vs Dan7e

aleks vs Defender

aleks vs WienerBlut

aleks vs bosslama

aleks vs Headdy

Seahorse vs mrenata

aleks vs Aylyak

aleks vs Aylyak 2

aleks vs Aylyak 3

dirtfish vs Baal

Baal vs dirtfish

Последвалата контра атака и останалата "висяща" флота.
DaRvOtO vs minimalesko

Seahorse vs mrenata

======================================================================================================================================
Временна класация на Рунд 19 Вселена 2

Съюзна класация

Изображение


Индивидуална класация

Изображение


Индивидуална класация Бойни точки

Изображение


За вас материалите изготвиха: puhcho & slavi
Bulfleet Weekly Team

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 23.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 23, 2012 4:46 pm

Вселена 1


Начало: 18.09.2012 - 14:00 часа
Край: При последния оцелял

* Полетата с червено са променените неща спрямо предходни рундове. Прочетете внимателно
:)


1. Ускорения - х20
2. Цена на мините - х2 от базовата (Като в Рунд 12 и 13)
2.1. Цена на Фабрика за Роботи, Фабрика за Тертети, Корабостроителница, Изследователски Център, Търговски Център - х3 от базовата (Като в Рунд 12)
2.2. Максимално ниво мини - 20 (Като в Рунд 12)
2.3. Стартов ресурс 500 метал, 500 криста, 400 газ (Като в Рунд 12)
3. Специалности - менюто не е налично. Предоставя се следната възможност.
** Специалност за 3 дни - 20 нанокредита
** Специалност за 7 дни - 40 нанокредита
** Специалност за 10 дни - 50 нанокредита
** Специалност за 14 дни - 75 нанокредита
За да получите такава специалност трябва да пишете на обратна връзка, след което специалността ще ви бъде начислена административно, а кредитите извзети от акаунта.
Няма ограничение в броя специалности, които играч може да поиска да активира.
4. Протекции - 5 възможни по 12 часа на стандартния принцип - първата безплатна и оскъпяване с 50 кредита
5. Транспорт:
- Разрешен в рамките на съюза.
- Играчи под 5 000 ресурсни точки не могат да получават ресурс чрез транспорт. Без коефициент за транспорт.
- Транспортът между играчи от един ИП адрес е невъзможен.
- Позволява се помощ от един играч на друг при връщане на ресурса в 1 дневен срок (24 часа) и при изрично предупреждаване на администратор.
- Допуска се полет с цел рециклаж по неизлязло поле за играчи от съюзите на нападателя и защитника, и транспортирането му на собственика задължително в 1 дневен срок (24 часа).
Възможност за транспорт само между играчи без съюзи. Условията за транспорт остават същите, както за членовете на съюзи.
6. Съюзна класация - няма
7. Функционираща съюзна планета
8. Статистически точки - 1:1 ресурсни точки и бойни точки
9. Коефициент за атака - няма. Всеки може да напада всеки над 500 точки.
10. Изисквания на корабите като в Рунд 12
11. Гравитацията иска 50 000 енергия
12. Промяна в ЗНС - базова цена 3М / 2М / 1М, скорост 400 и разход 60000 (Като в Рунд 12)
13. Астероиди и главна планета на играчитe - само в 3та галактика
14. Промяна в Мотивацията:
14.1. Намалена е цената й на половина
14.2. Може да се използва до миминално време на полет от 10 минути между играчи в неутрални съюзи и до минимално време на полет от 5 минути между играчи в съюзи с двустранна война (за да се използва това условие трябва да натиснете бутона Info срещу координатите в страницата за изпращане на полет)
15. Булфлийт генерал - 7 дни - 45 кредита

16. Без ваканционни модове. Нито един от модовете, нито хибернация няма да бъдат активни.
17. Местения на планета - без ограничение. Всяко местене ще струва 30 кредита.
18. Неактивни акаунти - 2 дни. Неактивни генерали - 3 дни. Няма изтриване за неактивност.
19. Максимално разрешени планети - 2. Главна и една колония. Без бойна колония.
20. Звездите на смъртта се смятат според оцелелите бройки в края на битката. Т.е. ако нападателят напада с 10 звезди, а защитникът няма, но нападателят ги загуби - не се изчисляват звезди. Ако загуби 6, съответно ще има 4 живи и ще се изчисли шанс за 4 звезди. Ако нападателят е с 5 звезди и например 10 000 скаута, а защитникът с 10 звезди, и накрая на битката, звездите на защитника загинат, а тези на нападателя са оцелели, се изчислява шанс за оцелелите звезди на нападателя.
21. Победител и единствен участник в крайното класиране ще бъде само този играч, останал последен с поне една оцеляла планета. От тук всичко е във ваши ръце - развийте своите планети, постройте звезда на смъртта и унищожете всички противници по пътя към славата


Победителят в рунда ще получи като награда Гравитационни сили на свой акаунт в избрана от него вселена, при достигане на 100 000 ресурсни точки в избраната вселена.

P.S.: Активни акаунти под 500 точки няма да се взимат предвид. Т.е. ако има например 5 акаунта на 400 точки и един на 300 000 останали с планети, акаунтът на 300 000 е победител, а неразвитите акаунти се отстраняват системно.


======================================================================================================================================
Weekly ТрибунаUnderworld vs DaRvOtO

======================================================================================================================================
Временно класиране на Рунд Вселена 1

Индивидуална класация

Изображение


За вас материалите изготвиха: puhcho & slavi
Bulfleet Weekly Team

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 23.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 23, 2012 4:47 pm

Изображение


:p018: Въпрос изпратен към екипът ни:
Къде е Cлави?

И отговора:
Чисто гол мъж блъска и рита автомобили рано тази сутрин в центъра на Габрово, съобщи Дарик. Буйстващият гол мъж е забелязан около 7:30 часа в района около кино "Алеко". На мястото са се отзовали екипи на полицията и спешна помощ, които успели да го задържат. Причините за странното поведение на мъжа се изясняват. Той е транспортиран до психиатричната болница в Севлиево.
Изображение

:b030: Една весела мъжка компания от съюз Ало Ало се събирала почти всяка вечер в една кръчма. Един от тях бил пелтек, но много приказлив. Веднъж компанията решили да му скроят номер:
- Ако проговориш, плащаш цялата сметка.
Цяла вечер приятелите поръчвали и не спирали да го дразнят, за да проговори. По едно време единия от компанията казал:
- Знаете ли, че пелтека имал две бенки на оная работа?
Компанията прихнала. Минал час, два, а те не спират.
Накрая пелтека не издържал и се обърнал към този, който пуснал приказката за бенките:
- Аз ще п-п-п-п-плаааатя сметката, ама да зззззззззнаеш, че жжжжжжжена ти е клю-клю-клю-карка!

:c018: Sony и Noksitel:
- Знаеш ли, че женати е бременна от мен? Ще станем роднини…
- Не, ще станем квит!

:k045: slavi си купил "трабант" и приятелите му се подигравали:
- Еее, че това кола ли е...
- Че нали все с нещо трябва да се ходи из къщи?

:a060: На изпит в медицинския институт Ace отговаря на въпрос "Признаци на бременността". Отзад му подсказват: "Окапване на косата, изкривяване на краката и голям корем...". Ace повтаря всичко това пред професора, той става прав и пита:
- Колега, косата окапала ли ми е?
- Окапала е.
- Краката криви ли са ми?
- Криви са.
- Коремът ми голям ли е?
- Голям е.
- Е, като родя, ела да ти пиша тройка.

:k082: Табела на сервиз в Сърбия:
"Аутомобил со Борче, со Мачка и со Пи*ка...не правим!"
Превод: "Кола Ситроен, Пежо, Рено ... не ремонтираме"

:a078: През зимата Lieutenant_Gruber прави обиколка и казва на дежурния OffizierFairfax:
- Гледай какви висулки има по покривите, а отдолу вървят офицери. Ако падне на някой на главата и ще го убие. Вземи двама войника и ги пусни да свалят всички висулки! Обаче да се вържат с въже, че не искам нещастни случаи в поделението!
След половин час OffizierFairfax идва набегом и докладва
- Господин, Lieutenant_Gruber, с един от войниците се случи нещастие - счупи си крака!
- Мамка ти! Нали казах да го вържете бе!
- Ами вързахме го, ама въжето се оказа много дълго!
- Добре, взимай джипката и бързо го карай в болницата!
След пет минути дежурния пак търчи:
- Господин Lieutenant_Gruber, с войникa се случи ново нещастие - счупи си и другия крак!
- Бе вашта мама, кво направихте сега?
- Ами качих го в джипа и газ към болницата . . . ама забравихме да го отвържем!!??

:c010: steleon отишъл на ресторант в Мадрид. Поръчал си специалитета на заведението и му донесли чиния с картофи, царевица и две големи парчета месо.
- Какво е това? - попитал келнера той.
- Кохонес, сеньор - отговорил келнерът.
- Какво е „кохонес"?
- Това са тестисите на бика, който следобяд ги изгуби на арената.
Преодолял първоначалните си резерви, steleon решил да опита местния деликатес и го намерил за много вкусен. Толкова му харесал, че на другата вечер се върнал и пак си поръчал същото. Келнерът му донесъл чиния с картофи и царевица, но този път двете парчета месо били по-малки. Въпреки това мъжът ги изял с удоволствие.
- Какво беше това? - после попитал келнера той.
- Кохонес, сеньор.
- Не. Вчера ядох кохонес и бяха много по-големи.
- А, да, сеньор, но не всеки път губи бикът.

:a016: Семейство мутри отиват на пазар и влизат в магазин за осветителни тела. Мутресата вижда един много пищен полилей с кристални висулки и решава да го купят. Посочва гo на продавачката и казва:
- Искам да купим тази лампа.
Продавачката се вкиснала и казала:
- Това не е лампа, а полилей.
- Какво, какво?
- По-ли-лей.
- Как казахте?
- Добре, другото име на тази лампа е дупе.
- Ааа, сега разбрах. Дайте ми едно дупе.
Отишли си в къщи и веднага повикали друго мутряшко семейство да се похвалят.
Другата мутреса прошепнала на ухото на мъжа си, още утре да купи и той едно дупе.
Отива на другия ден мутрата да купува дупе, обаче продавачката била друга, а онзи казал:
- Дайте ми едно дупе.
Момата се втрещила и право при шефа си.
- Абе шефе, една мутра иска дупе.
Мислил шефът, пък рекъл:
- Ами нали знаеш моето момиче, клиентът винаги има право, пък и ще плати добре...
Върнала се момата, поканила мутрата в склада, навела се, събула си гащичките и се надупила.
Да, ама мутрата казал:
- Ааа, не, не такова! С висулки, с висулки!
Продавачката се върнала при шефа си и злорадо му казала:
- Шефе, тебе искат.

:a082: След първия учебен ден slavi се връща от училище, хвърля чантата и ентусиазирано се провиква:
-Мамо, мамо... Ела да ти кажа нещо... Помниш ли оная какичка, дето ти все наричаше "курвата на чичо ти Стоян"? Вече си има ново име - "Зам. директор на училището"!

:a092: Между Raik0n3n и 3in1:
- Най-обичам да правя секс, когато жената е с противогаз.
- А стига бе! Не ти ли е противно?
- Напротив, даже си е много хубаво: първо, когато е с противогаз жената мълчи, второ не и гледам противната мутра, и трето, когато стисна маркуча, знаеш ли как почва да мърда!

:stupid: Сватба. emil и MIMI_lA_BONG решават да се уединят. След малко женихът се връща шокиран и казва на роднините:
- Кучката се качи на шкафа и не иска да слезе!
Всички зяпват... Бащата на булката отива в стаята:
- Дъще, защо си там?
- Тате, а ти би ли слязъл, ако знаеш, че там долу ще те наебат?!

:noob: Sagittarius го приели в пионерската организация. Втурва се щастлив в къщи.
- Мамо а пионерите трябва ли да бъдат честни?
- Да, сине.
- А винаги ли трябва да казват истината?
- Да.
- Е, аз тогава си признавам: миналата неделя изядох един буркан с малинов конфитюр, и за да не забележите, се изаках в него.
Баща му затваря вестника:
- Аз ти казах, че е лайно, а ти: "Захаросало се е, та захаросало се е!"..

:naked: - По колко е минета?
- 50 лева.
- Защо толкова скъпо?
- А ти за колко ще го направиш?

:f010: Адски грозна жена е на санаториум в дълбоката провинция и разказва на местния горски за инцидент със среща с мечка.
- Ето тук стоях. От храстите излезе мечката. Аз се изплаших толкова много, че се изпуснах - и показва една купчина лайна. - А после панически избягах.
Горския, ровичкайки с една пръчка в купчинката:
- Не се ласкайте. Всичко е било наобратно, лайното е мечешко.

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 23.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 23, 2012 4:47 pm

Bulfleet във Facebook


Уважаеми летци,
съобщаваме Ви, че може да станете фенове на любимата ни онлайн игра и във Facebook. Последвайте ни в нашите две нови страници, където ще откривате информация за развитието на двата рунда във Вселените и ще може да спамите и обсъждате на воля.

Очакваме Ви!

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/289722457716400

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/303196709738748

Заключена

Върни се в “Bulfleet Newspaper”