Bulfleet Weekly 02.09.2012

Вашият източник на информация

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 02.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 02, 2012 10:34 am

Изображение

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 02.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 02, 2012 10:34 am

SMS за 6 лв - как работи?


Фортумо е сървис оператор, който има договори с много частни институции като посредник, предлагащ специфична услуга с ниска комисионна. В това число е и компанията държаща правата над булфлийт - XS Software.
Използвайки тази услуга, вие се свързвате първо с Fortumo, който при правилно въведени параметри насочва плащането към търговеца (XS Software), а при неправилно въведени параметри - не го насочва и връща стандартна грешка на SMS.
За да бъдат наясно господата от Фортумо към кой от всичките си търговци да насочат плащането, трябва клиентът да въведе предварително номера, от който ще извърши това плащане, и да изпрати точния кратък код на SMS. Това трябва да се извърши всеки път, когато решите да извършите плащане. Т.е. ако искате да изпратите 5 SMS-а един след друг, повторете операцията ПЕТ пъти.
Операцията е кратка и лесна:


1. Отваряте прозореца за закупуване на нанокредити
2. Избирате метод SMS
3. Избирате пакет 300 Nanocredits
4. (запишете си данните, които изкарва в следващия прозорец, при евентуален по-нататъшен проблем)
5. Натиснете "Продължете"
6. Въведете номера си и потвърдете с бутона по-долу
7. Изчакайте да се появи прозорец, в който пише:
Моля, изпратете SMS съдържащ MAD на номер 18423

Изчакване SMS
Изпращане на потвърждение
Приключване на транзакцията


8. Изпратете SMS-а с текст MAD на 18423
9. Изчакайте всички точки да светнат в зелено или от допълнителен прозорец рефрешвайте акаунта докато се появят кредитите

10. НЕ ЗАТВАРЯЙТЕ ТОЗИ ПРОЗОРЕЦ ДОКАТО НЕ СЕ ПОЯВЯТ КРЕДИТИТЕ В АКАУНТА
11. Ако решите да изпратите втори SMS (след като са дошли кредитите) затворете прозореца и повторете стъпките от точка 1. нататък


Запомнете, че при грешно написан номер, от който се изпраща SMS-а, или ненаписан номер, или непотвърден номер, или не написан номер за втори SMS, шестте лева ще бъдат таксувани от вашата сметка, но ще бъдат в полза на оператора Fortumo и няма да бъдат насочени към търговеца, съответно няма да има и транзакция т.е. кредити няма да бъдат получени.

НОВ МЕТОД ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА НАНОКРЕДИТИИмаме удоволствието да ви съобщим, че вече може да се възползвате от подобрените условия на един от методите за плащане в България - Cashterminal.

Как бихте могли да закупите кредити посредством Cashterminal - лесно и бързо, само с няколко стъпки:


1. Отидете на някой от терминалите на Cashterminal (Списък с адреси на Cashterminal в страната можете да видите на http://www.cashterminal.eu/places.php)
2. Изберете Сайтове за колективно пазаруване и Онлайн игри
3. Изберете XS Online Games
4. Изберете желаната от вас игра и пакет
5. След като платите, ще ви бъде издаден касов бон, който трябва да запазите. На него е отбелязан код, който трябва да въведете в системата за плащане, избирайки съответния закупен пакет.
6. След въвеждането на кода, кредитите ще ви бъдат начислени веднага.

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 02.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 02, 2012 10:34 am

Вселена Хардкор


Остават по малко от 10 дена до края на Рунд 29 във Вселена Hardcore. Станахме свидетели на един не толкова скучен рунд, макар и с много малко активни флийтъри, повечето се бяха отдали на лятна почивка и отделиха по-малко време за любимата игра, но най-заклетите фенове не изневериха на себе си и играха достойно. Интрига около индивидуалната класация като че ли нямаше, в началото се откъснаха добре познатите ни изследователи и в по-късен етап се изтриха.
Около съюзната класация интригата тече с пълна сила. Hater$ водеха почти през цялото време на Purgatory, като броени дни преди края на рунда Пургите се мобилизираха и стопяват разликата с всяка секунда.
Ще успеят ли Хейтърите да задържат преднината или пургите ще спечелят и този рунд предстои да видим.

=======================================================================================================================================
Екипът ни потърси за коментар лидерите на първите 3 съюза. Представяме ви IHateU лидер на новосформирания съюз Hater$.
1. Почти през целия рунд водехте убедително в съюзната класация, ще успеете ли да задържите преднината до края?
2. Каква е успешната политика за водене на нов съюз срещу съюз който спечели 3 поредни купи?
3. В индивидуалната класация на 1 и 2 място са флийтъри от Hellwiings, на тях какво не им достигна за да се борят за съюзната класация?
4. Как успяхте да сплотите този нов колектив за да играе толкова нахъсано?
5. Ще се борите ли и следващия рунд или ще се отдадете на почивка?
1. Дай боже да успеем - всеки ден разликата става все по-малка, както с Purgatory така и с Hellwiings. Истината е че този рунд за пръв път няма явен победител 1 седмица преди края на рунда - което го прави доста интересен.
2. Още не сме успели, комично ще е да спечелим при положение, че изядохме толкова много бой. Но и ние доста хора натупахме в началото. Иначе политиката е ясна - копане и като те разбуташ пак копаеш - не изисква много мозъчен капацитет, по-скоро малко повече нано, и пазене...правилата
в този случай много ме улесниха.
3. Алекс и Фаленка всичко си имат за да се борят за съюзна купа - това което им липсва е времето, но пък ако някой от тях се напъне малко и удари някой сериозно ще станат първи буквално за 2 дни .
4. Трудно се събират играчи, първоначално бяхме 5-6 човека, който замислихме да играем по-сериозно, после се присъединиха още 2-3 можещи към нас, сред малко тумба лумба и много нерви и битки останахме тези.
5. Наистина няма да играя, поне аз, следващия рунд, до сега съм в серия 7-8 поредни и следващия ще го почивам - Гаранция.
=======================================================================================================================================
puhcho един от основните играчи на Purgatory, отдала се на сладките изкушения това лято и страничен наблюдател на Рунд 29 .
1. След като спечелихте 3 поредни купи, крайно време ли е някой нов съюз да вземе съюзната класация?
2. Ще се борите ли до края за 4-та поредна купа?
3. Как успявате да сплотите колектива за да играят толкова време на ниво?
4. Смятате ли че заслужавате купата повече от Hater$ и Hellwings?
5. Каква е успешната политика за водене на съюз толкова години?
1. Смея да твърдя, че сме достатъчно стар съюз и онази жажда за слава някак се е поуталожила сред нас. Напоследък играем единствено за удоволствие, не се борим за призове, но винаги е удоволствие когато има конкурентни съюзи, които ни дишат във врата. Ще се радваме, който и да вземе купата.
2. Да се борим не е най-правилно казано, по-скоро ще поддържаме интригата.
3. Споменах вече, че сме стар съюз, вече сме си научили и пломбите по зъбите, а това е много важно за да бъде един екип сплотен. Знаем си мизериите и слабите места и се пазим един друг. Всичко останало е добър тайминг и доза късмет.
4. Всеки показал честна игра заслужава купата!
5. Политиката е да си угаждаме на акъла и да следим какво правят съюзите. Пургатори е един от най-оплюваните и мразени съюзи, затова не ни се налага да мислим с кого ще играем в НАП или Алианс, защото просто такива желаещи няма, а войните се водят лесно, с малко тактика и мисъл в главата.
=======================================================================================================================================
Kireto дългогодишен лидер на Hellwings
1. Имате флийтъри които ще вземат 1-во и 2-ро място в индивидуалното класиране, ще се борите ли и за съюзната класация?
2. Какво не ви достигна за да сте по близо до Hater$?
3. Кой заслужава най-много да сечели съюзната класация този рунд?
4. Hellwings е стар съюз, но имаше малка пауза в играта му, ще продължите ли да играете и следващите рундове?
5. Каква е успешната политика за водене на съюз толкова години?
1. Ами да, ще се бориме и за нея, ние се бориме за нея от много време вече, но не мисля че е толкова лесно, все пак имаме сериозна конкуренция в
лицето на Hater$ и Purgatory!
2. Може би това, че започнахме да се борим за съюзната много по-късно отколкото тях, а пък и направихме подсъюза по-късно, като цяло ще се борим до край, но ще видим кой ще е 1-ви накрая.
3. Може да прозвучи малко егоистично, но според мен победителя трябва да е Hellwings, но не винаги става тека както аз искам.
4. Ами аз всеки рунд се заричам, че ще ми е последния, но все нещо ме дърпа към Bulfleet-a, иначе дори и да не играя съюза ще го има и другия рунд.
5. Няма политика, почти нищо не зависи от мен особено този рунд, просто в съюза се събраха прекрасни съюзници, които са и добри играчи, много се радвам, че този рунд Hellwings се забавляваше и това е най важното за мен!!!
=======================================================================================================================================
Допитахме се и до флийтърите в съюзите какво мислят за крайното класиране, ще претърпи ли промени или не.
1. Hater$, Purgatory или Hellwings - кой ще вземе съюзната класация?
2. Възможни ли са размествания в топ 3 на индивидуалната класация според теб?
3. Кой от флийтърите се представи на най-голямо ниво през настоящия рунд?
4. Смяташ ли че този рунд беше по-интересен от предишния?
5. Какви са плановете ти за новия рунд?
RoYaL

1. Не знам, но няма да я вемат Хейтърс.
2. Само третото място е под въпрос.
3. Няма някой, който да е направил чудеса този рунд.
4. Почти не участвах предния рунд, а участието ми се състоя в акаунт на защита, нямам наблюдения.
5. Най-вероятно ще се пусна отново за 20-тина дни, предполагам последните 20 отново - напоследък само така правя.

monopolo

1. Purgatory играят най-нечестно, сигурно те.
2. Размествания само с админска помощ, иначе не.
3. Еми доста са.
4. Предишния не го изиграх целия.
5. Още нямам планове.

Kireto

1. И трите съюза имат шанс.
2. Не.
3. Алекс според мен се представи най-добре и заслужава да вземе рунда.
4. Еми на мен лично миналия ми беше по-интересен.
5. Никаква идея.

Noksitel

1. Много зависи кога ще свърши рунда, ако е до 5 дни Hater$, ако са 10 може и Пургите.
2. Да, разбира се.
3. Хората от съюза ми, играем с най-малко нанки, а сме на челните места с яки флот.
4. За мен да, иначе като цяло не, доста по-малко хора имаше от предишния.
5. Ще пропусна най-вероятно.

Akseniq

1. При добри обстоятелства Hellwings, за сега добре се издигаме.
2. Винаги е възможно.
3. Алекс.
4. Може би.
5. Планове все още нямам, ако се съберем познати може да играем.

4u6kopek

1. Да се надяваме за пореден път Пургатори, но нищо не се знае.
2. Може би?
3. Унуфри.
4. Ами честно казано разлика не виждам.
5. Да го изиграя, ако е с готини правила.

fallenka

1. Бих заложила на Purgatory.
2. Всичко е възможно, както сме ставали свиедтели предни рундове.
3. Не мога да преценя точно, всеки, който отделя време за игра и постига нещо, дори и не в топ-а, пак може да се е представил на ниво.
4. Може би съвсем малко, при условие интригите, които се въртяха и злобата, която показаха някои играчи, които преди това уважавах. От друга
страна пък, мога да заявя, че си имам вече истински приятел от булфлийт Иво, ща цункам!
5. Напоследък имам доста повече работа и едва успявам да играя, така че - другия рунд почивка или ще вися на малко точки, не се знае още.

aleks78

1. Пургатори.
2. Може би за 3-тото място, все още има битка.
3. Не знам.
4. Не знам.
5. Да я караме по-кротко.

Kust

1. Трудно за прогноза, ако има голяма битка тя ще реши работата.
2. Само третото място все още е възможно за атакуване, но малко вероятно.
3. Хич не съм си правил труда да следя всички как играят за да кажа такова нещо.
4. В никакъв случай, както винаги летния рунд си е най-скучен.
5. Защита.
======================================================================================================================================
Weekly Трибуна


emil vs vall

monopolo vs bully

aleks78 vs bully

Noksitel vs lajeca

unufri vs Bateriata

Noksitel vs ZrX


petko10

Видях го предния ден, че се появи малко след флота си сутринта и се заформи идеята да го колонизирам през нощта (че да не види от по-рано и да внимава повече ) и да издебна просто флота да се върне. Така и стана petko10 vs ziku и той се появи 9-10 мин след флота си, ама беше късно.

======================================================================================================================================
Временно класиране на Рунд 29 Вселена Хардкор

Съюзна класация

Изображение


Индивидуална класация

Изображение


За вас материалите изготвиха: puhcho,slavi и Andropolis
Bulfleet Weekly Team

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 02.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 02, 2012 10:35 am

Вселена 2


Изминаха 3 месеца от началото на рундa във Вселена 2. Видяхме смяна на раси, смяна на стратегии, някои успешни, други не толкова, имаше разместване на челните позиции, но добрите стари познайници от RED ARMY ще бъдат свалени от трона на съюзен победител. В индивидуалната класация все още има интрига, която с всеки изминал ден се задълбочава, остава по-малко от месец и битки между лидерите в класирането няма да има, поради простата причина, че първите 2 съюза имат официално обявен НАП.

Лидера в класирането serios.
1. Вече почти 3 месеца тече ожесточена борба за победата в рунда, ще ти стигнат ли силите да го довършиш?
2. Sea много напредва и повечето флийтъри смятат, че ще успее да измъкне победата от теб, ти какво мислиш?
3. Помогна ли ти НАП-а със съюз Varna през рунда?
4. Играча Varna дали няма да се намеси в борбата за победата, или се е отказал според теб?
5. Каква е цената която трябва да плати флийтър за да е 3 месеца в топ5(като време, пари, семейство, приятели)?
Екипът ни не получи отговори на въпросите.
=======================================================================================================================================
Преследвачът Sea.
1. Вече почти 3 месеца тече ожесточена борба за победата в рунда, ще ти стигнат ли силите да го довършиш?
2. Все по-близо сте до 1-вото място, ще успеете ли да изместиш serios?
3. Помогна или попречи НАП-а с RedArmy до този етап от рунда?
4. Играча Varna дали няма да се намеси в борбата за победата или ще се опита да помогне на теб?
5. Каква е цената, която трябва да плати флийтър за да е 3 месеца в топ 5(като време, пари, семейство, приятели)?
sea

1. Аз не видях ожесточена борба. Битките бяха около средата на рунда и то основно срещу съюз Комшии.
2. Не зная, не мисля, че за момента някой знае как ще завърши рунда.
3. -
4. Не мисля, че Varna ще се намеси. Той ми помага и се надявам, че ще ми помага до края доколкото му позволява времето. В този ред на мисли, благодаря на тези, които ми помагат, те се знаят кои са. И именно заради тях смятам да доиграя рунда. Лично за мен на първо място е съюзната купа, която смятам, че нашия съюз я заслужи тоя рунд, а останалото каквото стане.
5. Цената всички я знаем - най -вече време /за семейство, работа, приятели ..../ и особено в първата половина на рунда, пари не толкова, аз лично поне не влагам толкова много. Именно заради времето и с оглед развитието на рунда преминах към моя си начин на игра, гледам че имам последователи.
=======================================================================================================================================
И може би скрития коз Varna.
1.Отказа ли се от борбата за спечелване на рунда?
2. Ще продължиш ли да се бориш или ще помогнеш на sea да измести serios от 1-вото място?
3. Помогна или попречи НАП-а с RedArmy до този етап от рунда?
4. Може ли някой от по-малките акаунти да изригне и да влезе във топ 3 или вече челната 3-ка е ясна?
5. Каква е цената която трябва да плати флийтър за да е 3 месеца в топ 5(като време, пари, семейство, приятели)?
1. Нямам време за борбата за 1-вото място.
2. Просто нямам време, от тук на татък времето ще покаже.
3. Лично от този нап не виждам смисъл, дал съм го само и единствено заради Gero и baal вече и charovna.
4. Това би било добре, но надали ще се случи.
5. Цената която заплатих лично не е голяма, да от началото ми отнемаше доста време, но в последните 2 месеца почти никакво.
=======================================================================================================================================
1. Какво е мнението ти за развитието на събитията в рунда?
2. Смяташ ли че НАП-а между първите два съюза лишава всички останали от шанс за борба в класирането?
3. Мислиш ли че възможността за промяна на расите помогна на някои играчи за по-добро представяне в играта?
4. Какво трябва да се случи във вселената за да се бъдат засенчени двата първи съюза?
5. Какви са плановете ти в играта до края на рунда?
Petka_Ta

1. Ами доста скучен рунд за мен, а в топа си направиха малко шоу, но не покрива очакванията ми.
2. Абсолютно!!!!
3. Разбира се това си е едно удобство и затова е платено.
4. -
5. Никакви планове, ден за ден.

simossimoss

1. Ами ако става въпрост за първите играчи, то всичко се води до търговия. Иначе на ниските точки на които съм е екстра забава.
2. Тотално... на тези точки.
3. Да, на играчите които знаят как и кога да сменят им е помогнало, сигурен съм.
4. За 1 месец не вярвам да бъдат засенчени.
5. Играя на каквото ми хрумне. Правя си кефа общо взето.

gerodzwero

1. Интересен рунд, има си от всичко - подмолни действия, бъгави акаунти, тихи наливания.
2. Не е НАП, а Алианс - не, не пречи на никой - всички започват на равен старт.
3. Смяната на расите е интересно нововъведение, което може да се оцени след края на рунда.
4. Да се появи мека китка.
5. Да го завърша без да ме нулнат отново!

BaiGencho

1. Абсолютно нормално развитие, те Варненци и Ред арми са си бадженаци, след като елиминираха Комшиите си се очакваше че ще настане скучно копане.
2. Никой не се е засилил да ги измества, доста е голяма разликата.
3. Не съм следил кой кога си сменя расата, но да това си е коз който ако се използва добре може доста да помогне.
4. Махаме и-тата от нашия съюз и започваме да играем поне по 4 часа на ден и ги отвяваме.
5. Довечера мод, после почивка, след това идват празници.. то кога свършва рунда?

======================================================================================================================================
Weekly Трибуна


Grum vs marksman

simossimoss vs Davester

sh0sh00 vs stogy

BaiGencho vs litmos

BaiGencho vs insaneman

BaiGencho vs luna

BaiGencho vs kadiew

simossimoss

simossimoss vs sh0sh00

Литнах само с кръстове, защото първоначално имаше 600 трански, 40 рецки, 40 кръста и някви сонди, но му дойдоха кръстовете и реших да оставя.
Добра бита се получи, доволен съм, дори да не обрах 70% от реца.
======================================================================================================================================
Временна класация на Рунд 19 Вселена 2

Съюзна класация

Изображение


Индивидуална класация

Изображение


Индивидуална класация Бойни точки

Изображение


За вас материалите изготвиха: puhcho,slavi и Andropolis
Bulfleet Weekly Team

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 02.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 02, 2012 10:35 am

Вселена 1

1. Как протече рундът във Вселена 1 през погледа на победителя?
2. Ще си използваш ли наградата и ако да в коя вселена?
3. Ще вземеш ли участие и в следващия рунд?
4. Достатъчен стимул ли е 6-тата протекция за да играеш за победата?
5. Какво очакваш от Вселена 1 за напред?
Aragorn

1. Добре се получи. Идеята се развива, има около 50 нови активни играчи във вселената този рунд. Което е +. Отделно нищо необичайно не с случи. Общо взето така протича за мене 1 рунд ( в който съм устремен към победа ). Тръгвам бързо и който ми влезе в обсега става страшно за него. В случая занулих Az (hellwings), Saladin и 2 колонии на destiny (Hater$ ). 13 дена е малко време, в което да чакаш добър играч да сбърка. Според мен се справих много добре 2/3, можеше и 3-тия играч в обсега да ударя, но шанса беше с него.
2. Мисля наградата си да я подаря. Нямам нужното време за дълъг рунд. А и тази игра съм я превъртял отдавна, съответно нямам и стимул за игра.
3. Най - вероятно да. Но няма да е за топ борбата. Ще седя на по-ниски точки с неангажиращо време. Поне така предполагам. 2 поредни победи в тази вселена ми стигат. Нека дам шанс и на другите.
4. Не! Желанието за игра дойде от скуката обхванала ме напоследък, носталгията към играта и oще нещо.
5. Oчаквам много работи. Имам идеи, които бих ги споделил с когото трябва и бих помогнал за развитието на играта.

6. Въпрос, на който не получих отговор! Как го прави Boing ( който и да е там,не съм го засичал )?
Рунда почва. Въпросният акаунт тръгва по-късно. Правилата ги знаете (2 пъти по-скъпи сгради, x10 добив ), логично тертета има солидно предимство в началото ( а и без това е най-добрата раса за мене, стига да знаеш как да играеш с нея ). Топ 10 само тертети. В късните часове на вечерта навлизат 2 миопа (kumalisa, boing ). 1-вият дигна 300 и няколко точки (като се е регнал от началото, купи ресурс и пускаше мините без закъснение). Вторият беше 345 точки и си легна в 01:12. Аз бях развил спай и го шпионирах към 4... Той влезе в 4:30.

Шпионаж на [3:190:3]
метал: 196165 кристали: 95339
газ: 18210 Енергия: 808

Информация за корабите и защитните
установки:

На 335 точки въпросният играч имаше ресурс за точки колкото мене, повече от всички останали тертети и 2-но на 1-вият миоп след него, който не спа нощта. Да не споменавам факта, че имах и 80 000 заем. За мен при тези условия е нереално! Отделно кой играч офка с такъв ресурс на планетата и не го харчи 1-вия ден?!?

Факт 2 :
Направих 8 битки нощта от съседите ми, изкарах дори 40 бт и ограбих 600к ресурс, с помоща на които изкарах 1-ви рециклатор ( изискващ 7 коробостроителница, 6 реактивни, 3 хипер ) и направих 1-ви 5 планети. Въпросният акаунт имаше тогава само 1. Бързо им дигнах нивата и купих огромно количество ресурс на всяка 1 от тях. Разликата ни стана 5к точки ( а аз копах с 100-200к на час повече от него ). За няма и 5-6 часа разликата почти беше стопена. Как този акаунт изпревари други тертети (изкарали 3 планети, а той 1), как въобще успя да смогне и откъде извади ресурс ( нямаше атаки, не астроплоатираше, нямаше рециклажи, в началото и изследователски полет да е пратил не е доходно ).
Всеки сам да си направи изводите. Според мене цифрите говорят сами по себе си.
======================================================================================================================================
Weekly Трибуна


RoNaLd0 vs bokar
kumalisa vs mimicry
jabok vs Razcepokov
DaRvOtO vs 888
======================================================================================================================================
Крайно класиране на Рунд Вселена 1

Индивидуална класация

ИзображениеЗа вас материалите изготвиха: puhcho,slavi и Andropolis
Bulfleet Weekly Team

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 02.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 02, 2012 10:36 am

Изображение


:wub: Админска свалка- ще те наказвам като чаровна мултак!

:Zz013: Специално от екипа на Шок Дейли за всички флийтърки:
Отидете в google.com
Напишете: callhim
Напишете си името на латински в прозорчето и натиснете GO.

Хванати в изневяра флийтъри:

:p018: Яко обърканият - Скъпа, това не означава, че децата ни, не са и твои.

:c018: Грижовният зет - Скъпа, моля те, не викай, че ще събудиш майка ти. Легнах при нея само да я приспя, но два часа трябваше да я люлея, докато се успои.

:dizzy: Разсеяният - Я, скъпа, това под мен не си ли била ти? Припознал съм се. Извинете ме и двете.

:miner: Работарят - Това е грешка, скъпа. Ужасно недоразумение, някакво. По това време съм на работа и ти не можеш да виждаш това което ти се струва. Позвъни ми в кантората и ще се увериш, че съм там.

:a032: Нахаканият - Виж, доказвам на съседката, че нашата спалня не скърца, а нечия друга скърца и й пречи нощем да заспи. Лягай и ти, да види, че и трима да сме, пак няма да скърца.

:c070: Наглият - Скъпа, защо излизаш по-рано от работа. Като твой началник съм длъжен да те глобя.

:p014: Болничкият той - Личната ми лекарка, ми го препоръчи като терапия за болният ми кръст, ако не вярваш на мен, питай нея, ето я.

:k015: Езотеретът - Тази жена с точков масаж връща спомени от предишно прераждане.

:a055: Толерантният - Скъпа, ако сега направиш сцена, ще е демонстрация на етническа нетърпимост. Какво като момичето е циганка.

25 признака, че сте пораснали

1. Всичките ти домашни цветя вкъщи са естествени и нито едно не става за пушене.
2. Правенето на секс извън двойно легло не подлежи на обсъждане.
3. Храната в хладилника е повече от бирата.
4. Шест сутринта е времето, когато ставаш, а не когато лягаш.
5. Слушаш любимите си песни в асансьора.
6. Гледаш прогнозата за времето.
7. Приятелите ти се женят и развеждат вместо да "тръгват" и да "късат".
8. От 130 дни ваканцията ти вече е едва 20.
9. Джинсите и тениската вече не влизат в категорията "готино облечен".
10. Викаш полицията, когато онези гадни деца надуят уредбата на макс.
11. Роднините ти не се притесняват да си разказват мръсни вицове пред теб.
12. Не знаеш в колко часа затваря любимия ти в миналото бар "Наздраве".
13. Все по-рядко ти взимат контролни точки, но пък разходите ти за автомобила постоянно се увеличават.
14. Кучето ти е на здравословна диета вместо на остатъци от МакДоналдс.
15. Спането на дивана ти причинява болки в гърба.
16. Когато можеш си взимаш обедна дрямка.
17. Вечеря и кино след това е цялата среща, а не нейното начало.
18. Да изядеш кофа с пикантни крилца в 3 сутринта по-скоро ще разстрои, отколкото ще успокои стомаха ти.
19. Отиваш до аптеката за ибупрофен и упсарин вместо за презервативи и тест за бременност.
20. Бутилката вино за 2,50 лв. вече изобщо не е "много яка пиячка".
21. Закусваш по времето, когато се закусва.
22. "Вече не мога да пия както преди" измества "Никога вече няма да пия толкова".
23. 90 процента от времето, прекарано пред компютъра е свързано с истинска работа.
24. Пиеш вкъщи преди да отидеш на заведение, за да спестиш пари.
25. Когато откриеш, че твоя позната е бременна казваш "Честито" вместо "Мамка му, какво се е случило?!"...

:k018: IHateU към жена си:
‎- Мила моя - единствена, сладка, съвършена, нежна и добричка, знойна и стройна, красива, желана, любима, родна, неповторима, несъздадена! Душица, вейчица, лястовичка, гълъбче, лебед мой, патенце!
Зорница ненагледна, звездице, слънчице, цветенце, ручей бистър,тревице, росице, прелест моя...орис моя...наслада, идеал мой, красота в деня ми...умнице неповторима, лудетино...образ безподобен, съкровище, мечта моя, неизпята песен, съдба моя и моя радост.... Надежда моя...Госпожо, кралице, богиньо!... Балсам за душата и блясък в очите
ми! Господарке на сърцето ми!...Умолявам те - бъди човек, дай някой лев за бира!

:noob: bully спира на крайпътна бензиностанция да зареди с гориво автомобила си. Докато го обслужва, бензинаджията констатира:
- Вие сте последният, който ще зарежда на старата цена - всички следващи ще зареждат по новите цени!
Доволен, шофьорът му поръчва да напълни резервоара догоре. Зарежда и тубичка с резервно гориво. Плаща и пита:
- А с колко се вдига цената на бензина?
- Не се вдига - отговаря бензинаджията. - Напротив - пада с 15%!

:a092: В градската баня - unufri онанира. Възмутен старец го пита:
- Не те ли е срам? Виж колко хора те гледат.
- Че кои са те, че ще ми казват с каква скорост да си мия пишката!

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Мнения: 256
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Bulfleet Weekly 02.09.2012

Мнение от puhcho » нед сеп 02, 2012 10:36 am

Bulfleet във Facebook


Уважаеми летци,
съобщаваме Ви, че може да станете фенове на любимата ни онлайн игра и във Facebook. Последвайте ни в нашите две нови страници, където ще откривате информация за развитието на двата рунда във Вселените и ще може да спамите и обсъждате на воля.

Очакваме Ви!

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/289722457716400

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/303196709738748

Заключена

Върни се в “Bulfleet Newspaper”